keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Sinivalkoiset pallolapasetEdellisiltana aloin neuloa näitä lapasia ja tänään, ensimmäisen lomapäivän aamun vietin niitä neuloen seuranani aamutv sekä ystävä, jonka luon vierailin ensimmäisen lomayön. Ystävä ystävällisesti päätteli kasan villasukkia.  Ehtipä hän nämätkin päätellä vielä tänään, ennenkuin suunnistin takaisin kotiin.Lapasia aloin neuloa ihan ilman mitään ohjetta ja toisen lapasen neulominen olikin sitten vähän haasteellistä. Neuloin sen toisen peilikuvaksi silmukoita laskeskelleen ilman mitään muistiinpanoja, enhän nyt sellaisia jaksanut kirjata muistiin ensimmäitä neuloessani! Symmetrisen peukalokiilan neulominen vaati aikamoista tihrustelua. Lopputulos on mielestäni kivan raikas. 


 Lankana on Novitalta hyvityksenä saamani sininen Seitsemän veljestä. Huomasin kotona kerän ostettuani, että lankaa oli kerässä vain 100 g, vaikka olisi pitänyt olla 150! Lähetin sähköpostia ja parin päivän päästä sain 200g siniset langat kotiin kirjekuoressa. Siniset siksi, että samassa postissa valitin sitä, että lankavärit Novitan värikartassa vaihtuvat niin nopeasti, ettei perässä pysy. Ja kaikkia perusvärejä, kuten nyt sinistä, ei ole siinä lainkaan. Kannattaa siis reklamoida. Mitään toditusaineistoa vajaasta kerästä minulta ei pyydetty. Selittivät vaan pahoittelujen kera, että kerimislaitteessa on ollut vika ja lanka katkennut ennen aikojaan. 

5 kommenttia:

sinisukka kirjoitti...

Oih miten raikkaat! Lumipalloja tuli ihan ikävä :D

sirkkis kirjoitti...

Ihanat lapaset ja sini-valkea on niin raikas yhdistelmä.

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Sopivat takkiisi täydellisesti! Nyt pipon kimppuun, vai joko se on valmis :-)

Ulla kirjoitti...

Kauniit lumipallolapaset!

Aarnilintu kirjoitti...

Kivat pallot! Uusimmassa Roosa nauha -sukkaohjevihossa oli myös joku pallollinen malli. Näytti siltä, kuin sukkien varressa olisi ollut ranskanpastilleja, kun värit olivat niin hempeät! Pallot ovat aina kauniita ja aina muodissa, joten noita kelpaa kyllä käyttää:)