keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Sukkaparit ja laiskan naisen ohje


 Tässä sukat tuplaantuneina. Värit ovat surkeat. Tässä valaistuksessa musta- kirkas punainen- yhdistelmä valoittuu onnettomasti, enkä jaksanut siitä nyt kovin välittää. Malli on kivan yksinkertainen, olen siihen tyytyväinen. Uskon, että koulussa on käyttöä tälle sukkamallille, oppilaille kun sydämet ovat aina niin mieluisia!

Pyynnöstä ohje sydänsukkiin. Lyhyt ja suppea ja simppeli. Mallikaaviotkin ihan vaan laiskan naisen tyyliin valokuvaamalla. 
Silmukoita varren joustimessa 48, sen jälkeen tasaisesti kahdeksan silmukkaa lisää (56s). Oikean puoleinen neljän kerroksen pikkusydänraita näillä silmukoilla. Sen jälkeen kavennetaan yksi silmukka pois (55s), joilla sitten neulotaan varsi neulomalla vasemman kaavion 11 silmukan mallikerta. Yksivärisiä kerroksia kuvioiden jälkeen ja väliin voi laittaa miten haluaa.
Varren jälkeen sitten kavensin silmukat 48:een ja neuloin sukan ihan normaalisti. Minun 39 koon jalassani sukka menee hyvin jalkaan, eikä varsi kiristä. Sidoin langan nurjalla puolella pidemmissä lankajuoksuissa ja  hyvin onnistui.
Lankana tässä oli Seitsemän Veljestä ja puikon koko 3.5.

11 kommenttia:

Telle kirjoitti...

Kiitos kaaviosta ja ohjeesta!

Auli kirjoitti...

Ole hyvä vaan!

Saila kirjoitti...

Ihanat! Noi olis kivat monessa muussakin värissä, ei tarvitse aina sydäntenkään olla punaisia, voisi olla vaikka keväänvihreitä :-)

sirkkis kirjoitti...

Sydämelliset ♥

Tiia N kirjoitti...

Nää pitää pistää mieleen, kun omalla äidilläni on kesällä tulossa 70-vuotis päivät. 70 sydäntä olis siihen tarkoitukseen vallan hieno aihe. :)

Tiia N kirjoitti...

Niin ja siis kiittää piti myös ohjeesta. :)

Satu kirjoitti...

Oijoij, tarvii varmaan kokeilla taas kirjoneuletta jossain vaiheessa. Ei oo ollu mun juttu, mutta tässähän olis tarpeeksi helppo ja nätti malli.
Kiitos ohjeista :-)

Liila kirjoitti...

Kiitos ihanasta ohjeesta! Ehdottomasti täytyy kokeilla :)

- Virpi - kirjoitti...

Kiitos ohjeesta, taidan tehdä mallisukat kouluun. Tämä ohje riittää ihan hyvin :)

KahviKaneli kirjoitti...

Nätit ovat ja ohje tuli tarpeeseen :O)

- Virpi - kirjoitti...

Sukat tuli tehtyä ja kivat tuli. Ihana ohje. Mukavaa joulua!