keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Huh huh

 Kylläpäs oli tahmea tämä Lapaskuun viimeinen lapaspari. Eilen huokaisin helpotuksesta kun sen sain valmiiksi ja tänäänhän on Lapaskuun viimeinen päivä. Heti pian kiukustuin, kun huomasin, että olin tehnyt kaksi saman käden lapasta. No, ei auttanut muu kuin purkaa toiden kärkikavennus. Tiedätte varmaan tunteen: arrgghhh!!
Yhteensä marraskuussa neuloin 7 lapaset  ja   2 kämmekkäät, yyhteensä siis 9. Mies laski heti , että runsaassa kolmessa päivässä yhdet. Ihan hyvin, olen tyytyväinen, vaikka muutama muu on tehnyt paljon enemmän!
Yksi tavoite oli saada neulotuksi kaikille siskojen aikuispojille lapaset ja onneksi urakka tuli kunnialla hoidetuksi. Kaikki ovat Seitsemää veljestä  ja  ihan peruskuvioita, sellaisia helppoja telkkarin ääressä neulottavia kirjoneulekuvioita.  Tänään viimeiset oli koulussa, että saisin ne hyppytunnilla päätellyksi, muiden hyppytuntihommien ohessa  ( kuten seuraavan tunnin kankaanvärjäyskokeilun), mutta yllättäen jouduin matikanopettajaksi ja homma jäi kotiin tehtäväksi.
Tässä kaikki lapaset nuorille miehille,  mutta minkä saa Antti, Lauri tai Matti jää vielä arvoitukseksi. Uskallan nämä täällä esitellä koska epäilen, etteivät nämä nuoret miehet kuulu blogini vakilukijoihin ;)
Viikko kääntyy taas kohti loppua. Järkyttävää tämä ajankulu.

17 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Komea kasa komeita lapasia!
Niin se meni marraskuu hujauksessa ja siirrytään joulukuuhun, mun mielestä turhankin nopeaan. Hyvää joulukuun alkua!

sirkkis kirjoitti...

On todella upea määrä hienoja lapasia. Tuo malli on kaunis ja värit ihanat

Marjut kirjoitti...

Miehekkäät lapaset nuorille miehille:)

-maria- kirjoitti...

Hieno määrä lapasiahan tuo on! Ja nuorten miesten lapaset ovat tyylikkäitä: tarpeeksi hillittyjä, mutta kuitenkin niissä on joku juju.

Lankakeiju kirjoitti...

Oletpa tehbyt paljon lapasia. Itse en kuukaudessa ehtisi noin montaa tehdä. Komeita lapasia nuo nuorten miesten lapaset.

sinisukka kirjoitti...

Upea satsi!! Varmasti kaikille kelpaa :D

Leena kirjoitti...

Hieno urakka! Nuo ovat tyylikkään yksinkertaisia. Minä en lapaskuuhun osallistunutkaan, vaikka onhan noita kintaita nyt tullut tehdyksi vaikka millä mitalla.

mustakissa kirjoitti...

Komeita ovatten. Mulla loppui punainen lanka harmittavasti paria kerrosta ennen lapasen valmistumista, enkä pääse kauppaan ennen perjantaita. No, laitoin sitten seuraavat puikoille, joten no hätä!
Minusta on tosi hienoa, kun nuoret taas arvostavat lapasia. Meilläkin viedään lapaset sitä mukaan käyttöön, kun saan valmiiksi. Täytyy vaan urakoida ahkerammin:D

Tintti kirjoitti...

Matile nuo oikeanpuolimmaiset, Laurille keskeltä... Miehekkään kauniita lapasia.

Mulle vois käydä just noin, että yhtäkkiä olis kaksi samanlaista. Kaipa mä kudon joulukuussa lapasia, kun sukkia olen kutonut marraskuussa juuri sukkasadon päätyttyä.

Vaihtelevalta kuulostaa sinunkin työsi :-)

Paula kirjoitti...

Kyllä poikien kelpaa.

Aarnilintu kirjoitti...

Kaikkeen sitä käsityönopettaja joutuukin koulussa:) Ja kaikenlaista mukavaa saa aikaan hyppytunneilla. Kyllä nuo lapaset on tosi tyylikkäitä.

Päivi kirjoitti...

Katselinkin eilen M:n ohuita sormikkaita vähän sillä silmällä. Joten kyllä lämpimät vanttuut tulevat tarpeeseen ;)

Jaana kirjoitti...

Ompas hyvännäköset kolmoset.

Sirpa kirjoitti...

Tekevälle sattuu :) Komeita lapasia oot kuitenkin tikutellut!

Paula Kristiina kirjoitti...

Komioita lapasia! Olet ollut todella ahkera. Mulla ei tule mitään valmista.

Zelda kirjoitti...

Aivan upeita:)

Sude kirjoitti...

Mukavasti tuo punainen piristää muuten harmaita lapasia, oikein kauniita kaikki.