perjantai 10. kesäkuuta 2011

Kolmas valmis   
Koska Kesäyön hullutustyöni alkavat ajallaan, mutta eivät valmistu ihan päivittäin, oli kiva tehdä yksi työ ihan samana päivänä valmiiksi kun sen aloitinkin. Neferin blogissa näin kivan Laiskan päivän siivousliinan ja ajattelin heti, että tässäpä sopiva helletyö. Sovelsin liinaa vähän omasta päästäni ja tein reunakerroksia vähemmän kuin Neferi.
Ja huom! Keskimmäisessä kuvassa mehu, sakset ja liina EI ole tarkoituksella ihan samaa sävyä. Se oli vaan ihastuttava sattuma. Joskus niin vaan käy!


19 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Oi minkä makkee asetelma olet saanu arkisist tavaroist: vaaleepunast raparperijuamaa, sakset ja kluuti. Onpas sulosii.

Sirpa kirjoitti...

Wau,mitkä värit! Jotenkin niin kepeän oloinen... Pitäiskö munkin tehdä yks pastellirätti,siivoaisikohan se itsekseen tän huushollin,kun emäntä vaan istuu sohvalla? ;) Ihanaa viikonloppua,Auli!

Auli kirjoitti...

Ei, Sirpa, sen voin kertoa, valitettavasti. Sehän olisi hienoa kun se riehuisi ja pistäisi kämpän puts plank kuntoon ennen siskon viikonloppuakyläilyä... Tännekin piti taas tulla!!

Daisy kirjoitti...

Raaskiiko tuolla siivotakaan, on niin nätti.

Auli kirjoitti...

Paula, en tarkoittnut, että tännekö SINUN piti taas tulla, vaan, että tännekö (koneelle) minun piti taas tulla..:)

Pinni kirjoitti...

Ihanaa ja niin kesäistä. Laitoin raparperimehut ohjeellasi kiehumaan. Kohta sitä voi jo maistella.. paitsi ettei se taida kovin hyvin jäähtyä tällä ilmalla. :D

Nina kirjoitti...

Voi ,kyllä on hauska nimi tällä työllä =) Kauniskin,mietin minäkin ,raskiiko tuota siivoamiseen käyttää..Hyvää viikonloppua!

Irmeli kirjoitti...

Hyvä idea! Pitäisiköhän minunkin tehdä siivousliina. Voittaisi se ainakin tämän siivoamisen. "Olen parhaillani" siivoamassa keittiötä - niinkuin hyvin voi huomata (siis koneella:)

Paula Kristiina kirjoitti...

Kiva liina. Kävin tarkastamassa blogini asetuksia. Kaikki näytää olevan kunnossa. En kyllä nyt ymmärrä mikä on vikana. Kohta heivaan tään koneen tonne metsälämpeen!!!!!!!!!!!!!!

Zzz kirjoitti...

Hiano asetelma :). Karkkivärit näyttävät tosi kivoilta.

Så Vitt Jag Vet kirjoitti...

Du har ljusröd sax.. Jag har ju en vit så klart...
Ha det skönt i sommarvärmen !
Kraam
Sanne

mummeli kirjoitti...

Olet pirteä kun tällä hekteelä jaksat käsitöitä tehdä. otseltä veto pois kokonaan.

Tintti kirjoitti...

Kevyen näköinen liina.
Ihanaa huomata, että kaikilla muilla on sama siivousohjelma kuin minullakin. :-)

Paula Kristiina kirjoitti...

Ei tuu mitään tästä mun blogista tarvii lopettaa koko blogi! Muutin kaiken otin kuvat pois ja tallensin ja yksinkertaistin ei auta!

Jaana kirjoitti...

Ajattelin että olet sommitellut kuvan niin oli hyvän näköinen. Kiva siivousliina.

mustakissa kirjoitti...

Millaisesta langasta noita siivousliinoja olisi hyvä tehdä? Tuo on kivan näköinen, ehkä siivoaminenkin muuttuisi kivemmaksi, kun ensi väkertäisi tuollaisia...

Auli kirjoitti...

Mustakissa, ainakin monet suosittelee bambulankaa ja mäkin olen käyttänyt sitä mutta myös puuvillaakin ja kyllä nekin toimi. Huomasin vaan että virkattu kuivuu hitaammin kuin neulottu. Tämä on 100%puuvillaa.

Lila kirjoitti...

Kaunis siivousliina:)

Mari kirjoitti...

Suloinen pastelliliina, varmasti "mukavoittaa" tylsää siivoamista :)