maanantai 14. helmikuuta 2011

Ystävänpäivää!

Hyvää ystävänpäivää kaikille ! Tämä blogimaailma on jännä. Täällä oikeasti voi tutustua ja tuntea ystävyyttä ja yhteenkuuluvuutta samanhenkisten kanssa. Täältä voi myös löytää vanhoja ystäviä.Tapasin täällä muutama kuukausi sitten vanhan opiskelukaverini Sannen. Olemme alkaneet pitää blogejamme molemmat lokakuussa. Opiskelimme Helsingissä 70-luvun lopussa. Emme ole olleet missään tekemisissä tämän jälkeen, ennenkuin nyt tänä talvena, jolloin meistä tuli blogiystävät. Sanne pitää blogissaan arpajaiset. Käykääpä katsomassa voittoja ja osallistukaa.


Nekku-kissalla, joka tässä esittelee notkeuttaan, on jännät paikat edessä. Keskiviikkona hänet leikataan. Jännää ja aina hiukan pelottavaa. Nekku on silti jo neljäs kissa, jota vien leikattavaksi.
Onneksi hänellä on mukana leikkauksessa molemmat tyttäreni, joista toinen jo pian sairaanhoitaja ja lekurikin on lähisukua. Pitäkää peukkuja pystyssä!

10 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana tuo kisuli. Hyvää ystävänpäivää Teille molemmille.

Neferi kirjoitti...

Kivaa kissamaista ystävänpäivää :)

Rva Pioni kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää ja onnekasta reissua kissallesi!
Tuo edellisessä postauksessa ollut hamakässy oli inspiroiva! Kokeilemisen arvoinen idea.

Så Vitt Jag Vet kirjoitti...

Ja nog är det fantastiskt med denna bloggvärld... Nu kan vi igen följa med vad som är på gång i varandras liv. Jag måste nog säga att få kontakt med dej igen var nog en av de finaste i denna blogglandia värld...
En kramgo Alla Hjärtans Dag till dej...
Kraam
Sanne

Mari kirjoitti...

Ihanaista ystävänpäivää niin kisuille kuin emännällekin :)

Matleena kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää sinullekin!

Ystävyys on kuin perhosen lento,
niin hauras, niin kaunis ja ihmeen hento.
Vaan hoivaapa sitä ja huolta kanna,
sen suurempaa lahjaa ei elämä anna!

Blogimaailma on tosiaan ihmeellinen ja mielenkiintoinen. Minäkin sain todeta entisen (1970-luvulta) naapurini tyttärentyttären olevan blogiystäväni! ;)

sinisukka kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää sinullekin! Ja onnea kisulle operaatioon :) t.kissa-allergikko

Heleena kirjoitti...

Hyvää Ystävänpäivän iltaa Sinulle ja Nekulle!
Meillä leikattiin 2 tyttökissaa samalla käynnillä. Ei ollut ongelmia muuten, kuin lääkkeiden ottamisessa.

Paula kirjoitti...

En eilen huomannutkaan tätä! Ihania kuvia, Rosvon kauniit vihreät silmät, sinipuna-valkeat tulppaanit ja Nekun notkeus. Vai että Nekku huomenna leikataan? Meidän Rusulle kevätmouru olisi tervetullutta, sitä oikein varrotaan, mutta ei ole vielä kuulunut mitään. Hyvää leikkausta sitten vaan Nekulle ja teille kaikille hoitajille ja llääkärille myös! Huomasin, että blogiisi on liittynyt uusia vakilukijoitakin, hienoa.

Pirena kirjoitti...

On se vaan niin ihmeellinen tämä blogimaailma, ettei uskoisi niin paljoa samankaltaisia ihmisiä olevankaan.
Minäkin olen käynyt leikkauttamassa 4 tyttökissaa. Ensimmäinen kuoli 7-vuotiaana, toinen elää ja täyttää kesällä 10. Kolmas jäi auton alle tuossa ohikulkutiellä vain vähän yli vuoden vanhana ja tämä nuorin täyttää kesällä jo kolme.