sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Kevään keltaista


Ihme on tapahtunut. Aurinko näyttäytyi tänään ja ulkonakin pakkanen on hellittänyt. Täällä Porissa aina sitten kun pakkanen menee, tulee hirveä viima. Vähän sama tunuu olevan Helsingissäkin, meri sen varmaan tekee.

Jotakin valmistakin olen saanut lomalla. Lähinnä matkoilla ja eilen sitten illalla telkkaria katsoessa, valmistuivat keltaiset sukat. Novitan Nalle kukkaketo- langoista taitaa tämä päivänkakkara olla suosituin. Täällä blogeissakin kun olen nähnyt useammat keltaiset sukat. Varmaan monet, minä muun muassa, niin kovin kaipaavat kevättä ja kesää, että pitää tehdä jotain keltaista. Nämä ovat ihan perussukat, pienempiin jalkoihin kuin omiini.


Kolmas tiskiliinanikin on keltainen. Ties mitä puuvillasekoitesukkalankaa. Tintin ohjeen esittelyssä sanotaan, että tiskikukan alkuperäisenä ideana on säilyttää sitä kupissa tiskipöydällä. No, ei ehkä ihan minun juttuni, ehkäpä liian amerikkalaista. No, tässä se nyt kuitenkin "kukkii" ennen ensikäyttöä. 

8 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kyllä se keltainen lievittää mukavasti kevään kaipuuta. Täälläkin ihana aurinko kurkistelee :)
Iloisen tiskikukan neuloit sinäkin!

Neferi kirjoitti...

Parasta hylätä tässä vaiheessa talvea kaikki synkät värit...

Kävelimme keskipäivän aikaan kaupoilla, ja takaisin tullessa tuuli kävi selän takaa. Oli ihan pienen pieni häivähdys kevättä ja tintin laulua...

Tintin kirjoitti...

Tuo sukkalanka onkin kaunista.
Ja kauniisti kukkii tiskikukkakin :-D

Heleena kirjoitti...

Aurinkoisen kauniit sukat ja päiväkin on ollut keväinen. Mukavasti piristää. Tuota päivänkakkaralankaa etsin monestakin kaupasta ja viimein löysin. Ihana idea tiskikukalle laittaa maljakkoon. Kiitos vinkistä!

Risusydämen Marja kirjoitti...

Tuosta päivänkakkarasta tuleekin niin keväiset ja aurinkoiset sukat; ihan mieli virkistyy jo kutoessa :))
Kauniisti kukkii tiskikukkasi ♥, eihän noin kaunista malta edes käyttää.....
Kisuille terveisiä meidän karvatassuilta.... meidän Onnilla on muuten tänään nimipäivät ;)
Aurinkoa sinunkin viikkoosi
t. Marja

Matleena kirjoitti...

On se tuo Päivänkakkara niin aurinkoinen lanka, että pakkohan sitä minunkin oli ostaa, kun sitä näin marketissa. Riemulliset sukat siitä saakin! ;)

Ei muuten jouda minunkaan tiskikukkanen edes poseeraamaan johonkin lasiin! ;D Vaikka tuo sinun tekemäsi onkin niin kaunis, että sitä kyllä voisikin käyttää koristeena.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanaa keltaista ja kauniit sukat

Pirjo kirjoitti...

Kyllä se keltainen kummasti piristää niitä kevätpäiviä odotellessa.. Minäkin olen miettinyt josko ostaisi tuota lankaa lisää, mutta on sen verran hintavaa etten ole raaskinut..
Noita tiskirättejä olen kummastellut lähes joka blogissa joten täytyy varmaan alkaa itsekin kokeilemaan mikä taika niissä on...? ;)