torstai 17. helmikuuta 2011

Hoivaamista ja virkkaamista Vielä tiistaina Nekku-kissamme oli kovin vauhdikkaalla päällä. Hänen lempipuuhaansa on ovien päälle hyppääminen. Siellä hän sitten ihmettelee, että mites täältä nyt tullaan alas! Eilen lähdimme viemään häntä sterilisaatioleikkaukseen, Merikarvialle, mistä hänet heinäkuussa haimme. Hän on siskoni löytö Merikarvialaiselta maatilalta.Samainen siskoni sitten eilen hänet leikkasi. Illalla tokkurainen kissa heräili.


 Tänään hän on toipilas. Ärsyttävä, masentava kauluri kaulassa. Se oli pakko laittaa, koska kissa onnistui heti kiskomaan hampaillaan laastarit mahastaan.  Silti hän kömpi ihan  viereeni kun jatkoin koulussa aloittamaani kilpikonnan virkkaamista. Tuntuu, että tässä kuvassa kissa ja kilpikonna on yhtä romuna! Välillä otamme kauluria pois, että kissa voisi syödä ja juoda. No, onneksi tämä kaulurihomma kestää vain muutaman päivän.

Huomisen päivän jälkeen alkaa täällä Porissa talviloma. Aika menee nopeasti, pianhan on jo maaliskuu!

5 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Voi Nekkua! Olet muuten tainnut omia sen kokonaan vai?

Så Vitt Jag Vet kirjoitti...

Vau vilken "raketkatt"...
Ja nu är det bara i morgon och så har vi sportlov oxå....
Hoppas det inte är så kallt, här har vi i kväll -31... Burrr....
Kraam
Sanne

Neferi kirjoitti...

Jösses, pääseepäs hän korkealle....:).

Mukavaa lomaa.

Mari kirjoitti...

Nekku taitaa olla suuren seikkailijan sukua :) Pikaista paranemista pikkuiselle toivottelee meidän leikatut kisut myötätuntoisina.
Aurinkoista viikonlopunalkua!

Pirjo kirjoitti...

Onpas hää taitava! Mutta toivotaan, että masuhaava paranee pian!