sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Uusiks meni


 Liisan blogissa pohdiskeltiin sitä , miten suhtautua epäonnistuneisiin tekeleisiin. Itse olen niin kriittinen, etten viitsi edes tehdä valmiiksi mitään mistä en tykkää. Aikaisemmin jätin vaan kesken ja pistin jonnekin pois silmistä (ja ajatuksista) mutta nykyään puran. Ehkä on syynä itsetuntemuksen kehittyminen; jos ei nyt tykkää, niin ei koskaan. Tälläisiä lapasia aloitin neuloa J:lle jo useampi viikko sitten.Malli oli suoraan Suuresta käsityölehdestä ja alunperin innostuin tuosta Jussi-kuviosta. Minusta lapaset olivat kömpelöt: ei varressa kiristystä, ei peulalokiilaa,eivät pysy kunnolla kädessä, liian kylmät jne..Itse mies sanoi, että ne on "ihan" hyvät...


 Hupskeikkaa! Kaikki meni ihan päälaelleen: lapaset menivät purkuun. Niistä tuli ihan erilaiset ja nämä ovat hyvän tuntuiset kädessä ja lämpimämmät kahden langan ansiosta. Olen tyytyväinen. Mielestäni J ansaitsee nämä! Sitäpaitsi mallikin on suoraan omasta päästäni, vaikkei kovin omintakainen olekaan.


Seuraava haaste. Hama-helmet ja neule. Näette sitten tuleeko näistä mitään vaan aloitanko tekemään niistä hamakuvioita... Ohjeen hama-helmien ja neuleen yhdistämisestä näin Taito-lehdessä ja pitää sitä kokeilla, ihan vaan mielenkiinnosta.

2 kommenttia:

Neferi kirjoitti...

Puran samaten, jos ei miellytä. Viimeksi meni purkuun Nieblingin liinanalku, kun jo toinen lanka ei ollutkaan hyvä siihen malliin. Eli langan metsästys jatkuu.

Hamahelmi-ideaa odotellen :)

Så Vitt Jag Vet kirjoitti...

Skoj att du vill vara med om min utlottning...
Ja ofärdiga arbeten finns nog. Jag tror att din taktik är bäst.Börja något nytt om det inte blir bra. Väntar med spänning vad det blir av Hamapärlorna...Kanske något att ta efter..
Ha en skön söndagkväll !
Kraam
Sanne