maanantai 21. helmikuuta 2011

Hellekesän virkkauksia 

 Vuoden 2010 kesä jää varmaan kaikkien mieleen mielettömän kuumana ja helteisenä. Ja entäs talvi 2010-2011... Tiedätte kaikki! Nyt tuntuu uskomattomalta muistella sitä helleaikaa. Ihankuin olisimme olleet jossakin toisessa maailmassa, runsas puoli vuotta sitten! Kesällä saimme tyttäreni kanssa virkkausinnostuksen. Tytär ei ollut virkannut mitään sitten yläasteen ja siitä on jo lähes 10 vuotta.Ihmeesti virkkaaminen sitten palautui hänenkin mieleensä.Istuimme auringossa aurinkovoiteiden tuoksuisina mehutuoppi vieressämme monta helteistä päivää virkaten, radiota kuunnellen.Voi miten ihanalta ajatus siitä tuntuu nyt...Silloin ajatuksenani oli virkata kesäinen tyyny terassille ja keinuun. Se ei tullut valmiiksi, ennenkuin eilen.


Nyt tyyny odottaa kesää. Se pääsee varmaan puutarhakeinuun jonkun pään alle. Sen päällä on kiva köllötellä linnunlaulua kuunnellen.


Myös tälläinen jäi viime kesänä kesken. Jää arvoitukseksi, koska se tai mitä siitä valmistuu.Tämä oli myös hyvin koukuttavaa. Ohje löytyy ainakin Käspaikasta.


10 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kyllä tulikin kesä mieleen noista väreistä, oikea kukkaketo :)

Så Vitt Jag Vet kirjoitti...

Olet tehopakkaus... Den dynan pass just perfekt i solstolen eller hängmattan...
Här är super kallt nu -23.. Så skidspåret får vänta.
Istället går jag ut i garaget och målar...
Njuter av att få vara hemma ett sportlov, i fjol var vi i Italienska alperna och skidade hela familjen.. Ungdomarna kommer nog med om pappa betalar.Men oftast har vi många sportlov varit i Levi. Men nu finns det ju snö här så man behöver inte åka någonstans..
Kraam
Sanne

marili kirjoitti...

Tosi nätti tyyny :)

Neferi kirjoitti...

Kivasti yhdistelty :). Minulla tulossa virkkaamalla kesämatto varpaiden alle keinun viereen...onpa hieman ikävä niitä helteitä...

sinisukka kirjoitti...

Nii-i, eikös olekin ihanaa muistella kesää :D Ja pian se on täällä taas! Kaunis tyyny kertakaikkiaan! Tuo iloa näille pakkasillekin! Kiintoisa tuo viimeisen kuvan mallikin...

Matleena kirjoitti...

Ihana kesäinen fiilis tuli virkkaustesi mukana! Voin aivan tuntea sen ihanan tunteen kun aurinko oikein hellii! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä kesäfiilis tuli neliöistä(kuten edellinen kommmentoi)- ihanat värit, on!

Tintin kirjoitti...

Ihana kesätyyny. Tuosta toisestahan tulee torkkupeitto sille kaveriksi :-)

Pirena kirjoitti...

Minullakin on noita samoja paloja noin 300 kpl valmiina. Odottavat yhdistymistään. Viimekesänä aloin niitä virkkaamaan vaikka en virkkaamisesta yhtään oikeastaan tykkää. Taitaa olla vaan luulotautia.

-maria- kirjoitti...

Ihania kesämuistoja!