perjantai 4. helmikuuta 2011

Niin perussukka kuin olla saattaa

Tässä perussukat parhaimmillaan, tai tylsimmillään. Ohut lanka, 2.5 puikot ja lanka suoraan Lidlistä eli eipä hintakaan huimaa. Ja neulotaan vähillä vilkaisuilla ja sukat tulee ihan vahingossa valmiiksi.No, väritys ei kyllä ole mieltä ylentävä, mutta perussukkana ok. 
Olen kyllä ennenkin ostanut Lidlin lankaa ja olen ollut tyytyväinen. Ainoa vaan, että sitä saa tuurilla, jos saa lainkaan.Lankapakkauksia ei viimeksikään ollut siellä enää iltapäivällä kuin muutama ja just riitti minulle ja yhdelle toiselle naiselle, jaoimme ne sulassa sovussa. Lanka on todennäköisesti suuren lankatehtaan Lidlille tekemää lankaa; ihan yhtä hyvää kuin vaikka joku Regian villalanka, eikä todellakaan sitäkään tiedä vaikka tulisi samasta tehtaasta. Vähän sama kun kuulin joskus, että Lancomen ja Lorealin voiteet tulevat samasta tehtaasta, vain väri, hajusteet ja pakkaukset ovat erilasia; toiset myydään marketissa, toiset vähän fiinimmässä liikkeessä. Hinnat sitten ovat jo tosi erilaiset! Tiedä sitten onko totta, voi ollakin, mielikuviahan meille kauppamiehet markkinoivat...

5 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Juuri näin kuin uumoilitkin. Lankatehtaat tekevät lankaa monille, ja ne vyötetään sitten kullekin erikseen. Monilla lukeekin vyötteessä selkeästi missä lanka on valmistettu ja kenelle. Tämä kotimainen on nyt pikkuhiljaa alkanut myöntää, että ei Korialla kaikkea tehdä. Mutta tämä on mun suuri paasausaiheeni eikä siitä nyt tässä enempää.

Heleena kirjoitti...

Olen ostanut samaa lankaa Lidlistä useampaan kertaan, mutta pitää tunnustaa,etten ole saanut vielä niistä sukkia aikaan. Yllätyn aina, miten lanka lopulta raidoittuu.
Sukkasi ovat hienot!

Neferi kirjoitti...

Minä ostan sellaista, mikä itseä miellyttää. Enpä juuri jaksa stressata valmistusmailla tai muillakaan tekijöillä sitä riemua, mikä käsitöiden tekeminen tuottaa....

Perussukka on mukava neulottava, kun ei tarvitse muuta kuin pistää puikot heilumaan.

Auli kirjoitti...

Sama juttu minullakin, Neferi. En ole mikään lankafriikki mutta tietysti joskus joku ylellisyyslanka tuntuu hienolta. Mutta monta kertaa ihan peruslanka osoittautuu ylelliseksi vaikka sukkana jalassa!
Heleena, tervetuloa lukijaksi!

-maria- kirjoitti...

Oho, kaikkea sitä Lidlistä löytyykin! Käyn siellä niin harvoin, ettei ole osunut koskaan kohdalle, täytyypä pitää silmät auki. Perussukat ovat sen verran nopeatekoisia ja käyttötavaraa, että niihin voi hyvin kokeilla jotain vähän "sokkolankaakin", ei niin työmäärä harmita (jos lanka sitten ei olisikaan niin kestävää). Lidlin lankahan saattaa ihan hyvin olla vaikka joku ylijäämäerä tai erä, jossa on raidoituksessa joku kämmi käynyt, muuten ihan merkkilangan veroista. Joka tapauksessa kivat sukat!