sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Mau.... kurnn.. mau!


Meillä kurnutetaan. Toukokuussa syntyneellä Miu Miu Nekku Neilikalla on elämänsä ensimmäistä kertaa poikakissat mielessä. Totesimme tyttären kanssa, että Nekulla on nyt sitten vauvakuume. Ikääkin Nekulla on vasta kahdeksan kuukautta, siis on ihan kissalapsi itsekin.Nekku painaakin vasta 2,5kg. Tässä kuvasarjassa on kuvia Nekun elämän alkutaipaleelta, tosin vain siitä saakka kun hän tuli perheenjäseneksi.  Keskimmäisessä mansikkakuvassa ikää on runsaat pari kuukautta.

Minä sen sijaan olen jatkanut kollaasiharjoituksia. Kissakuvassa on nyt sitten ne erikokoiset kuvat yhdessä.

 
 Viimeistelin eilen Bondia katsoessani koulussa virkatun ja kootun peiton virkkaamalla siihen sievät pykäreunat.Poriin tulee ensi viikolla Novitan tilkkurekka ja menemme sinne seiskaluokkalaisten kanssa ja viemme tilkkupeiton tuliaisiksi.Peitothan lahjoitetaan Ensi ja turvakotien liitolle, eli joku tuntematon vauva saa tämän peiton joskus itselleen. Näitä tilkkuja ovat virkanneet oppilaat 7-9 luokilta, minä pari ja kouluavustajamme Paula useammankin. Peittoja on tulossa lisää kun oppilaita on paljon ja muutamat haluavat virkata useamman tilkun.Oppilaista tuntui mukavalta ajatus "tuntemattomasta" vauvasta, joka saa peiton.


Tässä Runebergin päivän jälkimuisteluita. Näistähän ei nyt enää ole mitään jäljellä. Olivat hyviä, hasselpähkinäjauhe, jota löysin jauhokaapista, antoi kivan vivahduksen makuun. Hyvää suunnuntain jatkoa kaikille!

8 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Ihana kuvakollaasi Miu Miu Nekku Neilikasta. Ja hieno vauvapeitto. Hyvää sunnuntaipäivää!

Matleena kirjoitti...

Hieno kollaasi, sopisi vaikka tauluksi seinälle! :) Minäkin innostuin eilen esimerkkistäsi harjoittelemaan lisää kollaasin tekoa, mutta en vielä saanut aikaan esiteltäviä. Mutta jatkan harjoituksia. ;D

Kauniin peiton olette saaneetkin aikaan! Kyllä tuo on ilo luovuttaa tilkkurekassa keräykseen.

Nami nami noita Runebergin torttuja! Minähän olen karppi enkä siis yleensä syö leivonnaisia, mutta pitihän minun ostaa kaksi tuollaista. Toisen söin itse ja toisen mies. ;D

KristiinaS kirjoitti...

Ai että on söpöjä kisukuvia, nam.
Ihana ajatus tuo tilkkupeitto juttu. Muistaakseni Matleenan blogissa on kerrottu koululaisten sukista, sekin hieno juttu. Äänestin jo sukkaparia.

sinisukka kirjoitti...

Tervehdys! Mukava blogi sulla :D ja kaunis peitto menossa hyvään tarkoitukseen! Meillä päin ei kuvaaja ehtinyt uunista tulleiden "runebergien" ja syöjien väliin!!

Neferi kirjoitti...

Kollaasi ja kissa ovat molemmat komeita :).

Isoäidinneliöpeitot on todella kiva idea lahjoituksena. Antaa hyvän kiertää....

Meillä ei ole enää edes muistoa Runebergin tortuista, kaik männiit :D.

Eija kirjoitti...

Hienosti on kollaasit onnistuneet. Ihanainen peitto:)

-maria- kirjoitti...

Ihania kuvia niin kisusta kuin tilkuistakin! Kiitos tuosta keräyslinkistä, saatan itsekin innostua tekemään peittoja.

Sude kirjoitti...

Hihi, meiltä löytyis Nekulle sulhanen.Ihan saman ikäinen Armas-poika etsii myös seuralaista itselleen. Ainakin yöllisten vonkumisten perusteella uskon niin :)