tiistai 15. helmikuuta 2011

Pilkun viilaamista
Tänään sain valmiiksi nämä J:n peruskirjoneulelapaset. Ne kertaalleen puretut. Niistä täytyy sanoa, että ne olivat kyllä otsikon mukaan: pilkunviilaamista. Yritin saada peukalokiilan häviämään kirjoneuleeseen ja onnistuin siinä kyllä hyvin. Aikalailla siinä piti laskeskella, miten niitä pilkkuja tulee lisää peukalokiilan lisäysten myötä niin, ettei kuvio sekoa. Ihan vaan tekiessäni funtsailin. Lapaset on kuulemma hyvän tuntuiset isoissa kourissa ja varmaan lämpimät, kun niissä on koko matkalta kirjoneuletta. Lankana näissä oli Seitsemän veljestä, silmukoita puikolla 12.

6 kommenttia:

-maria- kirjoitti...

Hyvän näköiset lapaset! Ja mikä tärkeintä, varmasti lämpimät!

Neferi kirjoitti...

Hyvät tuli ja lämpimätkin paksusta langasta.

MariJ kirjoitti...

Kiva kun kävit blogissani, tulehan toistekin! :) On tosi hienot pilkulliset lapaset sinulla! :)

KristiinaS kirjoitti...

Tosi kivat perinteiset oikeat lapaset:)
Edell.kirjoitukseen viitaten niin kyllä on iso harmi kun tällaiset hyvät kotimaiset tuotteet häipyy, niitä kun on monta, kuten kiinamuumimukit viimeisimpänä. Taitaa mullakin on R-lettupannu.

tuike kirjoitti...

Hei! kävin enemmän ajan kanssa tutkiskelemassa blogiasi. Niin kivoja juttuja! Toi koulublogi oli tosi kiva. Itsekin pidän blogia oppilaiden töistä, mutta se ei ole lainkaan noin elämänmakuinen ja ajankohtainen kuin teillä. Nyt on minunkin ryhdistäydyttävä ja saatava henkeä oman koulun kässäblogiin.

Mukavaa loppuviikkoa!

Auli kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Lapaset on kyllä lämpimän tuntuiset ja lämpöä nyt tarvitaan. taas pakkanen kiristyy...
Tuike, kiva, että pistäydyit ajan kanssa. Olen siinä koulublogissa vielä alkuinnostuksen vallassa , saas kattoa miten sitä jaksaa ainakaan noin tiuhaan päivittää.