lauantai 26. helmikuuta 2011

Arkea


Hiihtoloma on lopuillaan. Vietin siitä suurimman osan Helsingissä sisarteni ja tyttäreni kanssa. Kävin teatterissa, elokuvissa ja Ateneumin taidemuseossa. Nyt sitten palaa arki ja seuraava tauko työnteossa onkin sitten huhti-toukukuun vaihteen seutuvissa, jolloin pääsiäisloma ja vappu ovat lähekkäin, saman viikon eri päissä.... Oli ihan mukava pitää blogitaukoa, sekin on joskus tarpeen.
Kuva on tyttäreni opiskelija-asunnosta. Viirinauhan hän teki viime kesänä täällä Porissa käyttäen vanhoja tilkkuja, joita äitini on säästänyt ja leikannut varmaan ajatuksena tehdä niistä tilkkupeitto.

Ateneumin taidemuseossa ja  näyttely Arjen sankarit. Suosittelen sitä kaikille, joita kiinnostaa entisajan elämä ja sen kuvaaminen. Se oli mielestäni hieno näyttely ja sen taulut pysähdyttivät miettimään entisajan elämää.Muuten sitten kiertelin vähän pääkaupungin lankakauppoja. Mielenkiintoisin oli ilman muuta Priima Mäkelänkadulla. Siellä sorruin ihaniin lankoihin. Nyt sitten sormet jo syyhyää... Tälläiset langat ovat sellaista ylellisyytä, jota joskus pitää saada. Täällä Porissa kun ei kauhean isoja lankavalikoimia ole, vaikka täällä silti on ihan hyvä lankakauppa. Onneksi sentään se, että joskus saa jotakin muutakin lankaa kuin markettien peruslankaa, jota sitäkin kyllä meikäläisellä kuluu.
Kilpikonnani muutti Helsinkiin siskoni kilpikonnan kaveriksi. Talvihorroksestaan jo herännyt Liemi-kilpikonna ei paljoa piitannut uudesta ystävästään, ruoka kyllä tuntui maittavan :)!

10 kommenttia:

Så Vitt Jag Vet kirjoitti...

Niin kävit Hesassa... Jo kuulin siitä Ateneumin näyttelystä... Pitäisi siellä käydä.. Mitä tyttösi opiskelee ? Meidän Linn on Vaasassa ja hänestä tulee kans opettaja... Mutta tuli nytt viikonlopuksi kotiin...
Meidän vanhempi asuu kotona ja valmistuu nyt keväällä...
Ups nu skrev jag på finska... Men så går det ibland när jag läser på finska så börjar jag tänka på finska...
Ha ett skönt veckoslut !
Kraam
Sanne

Auli kirjoitti...

Sanne, vanhempi tytär opiskelee valtio-oppia Hesassa ja hänen pitäisi valmistua toukokuun jälkeen, nuorempi opiskelee sairaanhoitajaksi ja hänkin valmistuu ensi syksyn jälkeen. Nuorempi asuu täällä Porissa, muttei kotona. Hyvää viikonloppua sinullekin!

Mari kirjoitti...

Herkullisia lankoja ja viehättävä idea tuo viirinauha :)
Mukavaa viikonvaihdetta!

-maria- kirjoitti...

Kauniin väristä lankaa olet Priimasta ostanut! Kiva, jos sinulla oli mukava lomaviikko täällä "meillä" :)

Neferi kirjoitti...

Vähän kade tuosta lankakauppakierroksesta :)

Pirjo kirjoitti...

Vähän kuin Neferi, vähän kade noista lankakaupoista. Täällä pohjoisessa ei ole kuin Novitaa. Sekin on toisinaan kivaa, mutta kilpailun totaalinen olemattomuus ei ole kivaa.

Meillä on loma vielä edessä. Kun viikon vielä jaksaa, niin sitten! Nauti sinä vielä viimeisistä päivistä!

Matleena kirjoitti...

Mukava Hesan reissu sinulla olikin! :) Tuo näyttely olisi kiva nähdä, kiinnostaisi kovin. Ja samalla pääsisi hiplailemaan ja ihailemaan ihania lankojakin. Voisihan niitä muutaman kerän ostaakin, kuten sinäkin teit. Mutta kun on tuota matkaa. :o

Irma kirjoitti...

Mukavan kuuloinen reissu sinulla. Upean näköisiä lankoja löysitkin! Kiva olisi päästä jälleen lankakauppaan hiplailemaan ihanuuksia vaikken kyllä lisää niitä tarvitsisi.
Kivat kilpikonnat!
Mukavaa sunnuntain jatkoa ja alkavaa viikkoa!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihania nuo langat ja molemmat kilpparit

Auli kirjoitti...

Kiitos vaan kommenteista. Nyt sitten pähkäilen mitä teen langoista, jotain keväistä varmaan pitäis!