tiistai 15. maaliskuuta 2011

Nollaus

  
Nämä sukat olivat vähän kuin pääkopan nollaus sen konttipähkäilyn jälkeen. Lanka on Regian sukkalankaa. Raita  tuli ihan automaattisesti, mutta mielestäni oli kuitenkin virkistävän erilaista raitalankaa.Sopivan yksinkertaista, eikä oltu sorruttu sellaisiin kommervekkeihin, että raidoitus menee suttuiseksi.Aurinko änkesi vallan väkisin kuvaan. Mikäs sen mukavampaa...

8 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Jotain Regian monivärilankaa olen ostanut minäkin, mutta en vielä ehtinyt käyttää. Nyt tuli himo aloittaa sukat sillä! Nuo on tosi kauniit, ihanat sävyt, ihan kuin luonnosta: sammalta, jäkälää, auringonlaskua ja jotain syksyn sieniäkin.

Paula kirjoitti...

Mikään liukuvärilanka, josta olen jotain kutonut, ei ole tuottanut kunnon raitaa, aina jotain sötköä. Mutta varmaan olen jo unohtanut sen kantapäänkin tekemisen... Täytyisi varmaan taas ostaa lankaa ja treenata kantapäätä. Taas olet kutonut mukavat ja raikkaanväriset sukat.

Lila kirjoitti...

Kauniit ja kauniinväriset sukat:)

-maria- kirjoitti...

Toistan itseäni, mutta todellakin: kyllä ne perussukat vaan on sekä mukavia tehdä että pitää!

MariJ kirjoitti...

Ihanat sukat!

Maila kirjoitti...

Kauniin väriset sukat, kivasti on raidoittuneet. Pitäisköhän etsiä tuotakin raitalankaa jostain, että sais kokeilla vielä yhdet sukat ennen kesän tuloa.

Neferi kirjoitti...

Sinulle on tunnustus blogissani :). Sinulla tämä jo taitaakin olla, mutta konttineulehuivi teki niin suuren vaikutuksen :D.

Marjut kirjoitti...

Pirtsakat sukat!