tiistai 8. maaliskuuta 2011

Kohti ydintä


Neulon konttineuletta. Siitä tulee huivi. Vironvilla etenee koko värisuoran, kohti punaista. Pidemmälle kerän sisälle en päässyt tutkimaan.Langan ostamisesta ja kerimisestä on niin monta vuotta, etten muista mihin lanka loppuu. Luulen, että siihen mistä alkaa eli violettiin. Tälläinen on jännää. Illalla en meinannut malttaa mennä nukkumaan.

                                      Hyvää Naistenpäivää kaikille!


17 kommenttia:

Neferi kirjoitti...

Konttineule on kivan näköistä, en olekaan ikuna tehnyt sitä...tämä luikurivärjätty vironvillakin on hauska juttu ja mun mielestä se huopuu oikein nätisti.

Auli kirjoitti...

Joo Neferi, ajattelinkin, että vähän huovutan sitä. En ehkä uskalla pistää koneeseen, mutta jos käsin vähän kokeilisi.

-maria- kirjoitti...

Konttineuleesta tuleekin aika hauskan näköistä, kun käyttää liukuvärjättyä lankaa!

Heleena kirjoitti...

Tulee hauskanväristä huivia! Olen aivan unohtanut tuon kontinkuvaasen, jota on mielenkiintoista tehdä ja värin vaihtuminen tekee siitä vielä koukuttavampaa....
Hyvää Naistenpäivää Sinulle!

Paula kirjoitti...

Kyl tullee hianoo kutomust. Ja Nekku o tos sivu syrjäs valla syätävä söötti.

Sude kirjoitti...

Empä ihmettele, mikset meinannut raaskia nukkumaan. Liukuvärjättyä on niin hauska neuloa ja aina täytyy katsoa miten seuraava väri vaihtuu :)Tulossa onkin kaunis huivi.

Eija kirjoitti...

Siitä on aikaa kun joskus kokeilin konttineuletta, vaan eipä siitä mitään tullut. Tarttis koittaa uudellen. Silloin aattelin tyynynpäällistä tehdä, ei kait se vaikeeta ole, kunhan hoksaa et miten se menee.
Hieno huivi aluillaan:)

Auli kirjoitti...

Odota Eija muutama päivä kun saan huivin valmiiksi. Laitan sitten linkin ohjeeseen joka oli tosi helppo ymmärtää, minunkin. Itse en ollut tämän kanssa sujut mutta nyt en malttaisi lopettaa!

Marjut kirjoitti...

Konttineuletta olisi kiva joskus kokeilla. Huivi näyttää tosi hienolta.

Matleena kirjoitti...

Ihanat värit! Kokeiltu on joskus konttineulettakin, mutta kovin on vähäiseksi jäänyt. Mutta ehkä lämmittelen suhdettamme, kunhan päästään näkemään sinun huivisi valmiina. Eletäänhän HHV:n aikaa! ;)

Hyvää naistenpäivää sinullekin! :)

Pirjo kirjoitti...

Kivan näköistä on tuo konttineule (taas uusi termi minulle) ja värit näyttävät jo tuossa koukuttavilta, joten ei ihme että nukkumatti sai odottaa =) Mukavaa naistenpäivää!

Pirena kirjoitti...

Mukavaa Naistenpäivän iltaa Sinullekin.

Rva Pioni kirjoitti...

En ole milloinkaan koettanut konttineuletta, mutta vironvillaa ja muuta liukuvärjättyä on kyllä varastossa paljon... Tuskin maltan odottaa, kun työsi valmistuu... Kiintoisalta näyttää! Ehkä inspiroidun opettelemaan myös konttineuleen.

Tintin kirjoitti...

Minullakin on ollut tuo konttineule kokeiltavien listalla jo pitkään. Innolla odotan huivin valmistumista :-)

Hauskaa naistenpäivää!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upeaa neuletta ja tuo lanka on ihanaa

sinisukka kirjoitti...

Miten ihmeessä olen huitassut tämän postauksen ohi??!! Onneksi löysin nyt! Hurmaavan värinen huivi!! Ja olkoon mukava päivä meille NAISILLE tänäänkin :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei, ystävättäreni edesmennyt äiti oli tehnytkirjoneulelapasiin lapasten varteen konttineuletta musta valkoisen aloitus reunan ja ihmettelimme miten ihmeessä se on tehty eikä hän ollut sitä kysynyt ja nyt sen täällä blogissasi. olipa mukava yllätys.