maanantai 7. maaliskuuta 2011

Kevään merkkejä ulkona

 Eilen etsin  kevään ensimerkkejä. Tein myös sitä, mitä muistan lapsena ihmetelleeni: kevättä. Muistan, että isä heitteli lunta kinoksista ympäri nurmikkoa joskus, että lumi sulaisi, ja minusta se oli pähkähullua. Eilen heittelimme J:n kanssa puolentoista metrin alueelta ympäri taloa kinoksia levälleen, etteivät lumet sulaisi talon viereen. Sulaminen alkaa. Jokainen kivi sulattaa ympärilleen aukon.
                                 Samoin jokainen maahan tippunut risu,
                                          jokainen hento heinä,
                                                jokainen puu,

keinukin...

11 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanaa kun kevät tulee.

Pami kirjoitti...

Meillä on joka vuosi heitelty lumia nurmikolle, kun kukkapenkit jäävät katolta tulevien lumien alle ja haluaisi kiireellä kevätkukat esiin! :-)

Neferi kirjoitti...

Talon viereen ei tosiaan kannata jättää lumikasoja. Pari viime talvea ovat opettaneet, että lumien kolaaminen kannattaa aloittaa kauas talosta heti alkuunsa...

Etelän puolella on tällä hetkellä kukkapenkin päällä minua korkeampi lumikasa :), mutta se kyllä sulaa sukkelaan.

Sude kirjoitti...

Hihii, etpäs arvaa mistä meillä huomaa kevään tulon. Juuri kun minun piti ruveta lapion kanssa siivoamaan koiran pissoja penkoista, niin aurinko olikin sulattanut ne piiloon hangen läpi. Nyt naapurit luulee, että minä olen ollut ahkera siivooja, vaikken tehnyt mitään. Mikä helpotus :-D

Matleena kirjoitti...

Ihania merkkejä keväästä! :)

Saila kirjoitti...

Lapsena jaksoin aina ihmetellä jokaisen pienen heinänkorren ympäriltä sulavaa lunta, ja oikeastaan se ihmetyttää vieläkin. Mikä voima pienessä korressa!
Tänään täällä pyrytti vähän lisää lunta :-( Murrr...

Irma kirjoitti...

Kauniita kuvia kevään merkeistä!!:)
Oli niin monta ihanaa postausta tuossa alla että huokailin täällä ääneen. Ensinnäkin ihanat turkoosit tillukkaat ja ihanasti kirjoitettu se tuotelappu niihin! Ja sitten se pitsipläjäys, vallan upeita, ihania aarteita. Minä en pidä sinua ollenkaan hassuna että niitä säilyttelet, itsekin kun niitä keräilen.
Kaunista maaliskuun jatkoa!

Mari kirjoitti...

Kevät! :)

Tintin kirjoitti...

Minulle tärkeimmät kevään merkit tulevat korvien kautta: lintujen laulu ja sulavan veden liplatus.

Ihanaa!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kuva pienestä Nekusta ilmestynyt tonne sivuun. <3

Ulla

Auli kirjoitti...

Ihana kevät on jo edennyt tuostakin, varmaan jos ottaisin tänään samat kuvat muutos olisi havaittavissa. Mutta.. jotain rajaa sentään! Tämä blogi tulisi kyllä aika tylsäksi..
Ulla, oli pakko laittaa, meinasin laittaa siihen otsikoksi "Kasvattikissa", mutta Anu sanoi, että Nekku ei tykkäis siitä...