perjantai 11. maaliskuuta 2011

Haaste


Otin vastaan tälläisen haasteen Paulalta, ja ihan vapaaehtoisesti. Ideana on nyt se, että kun pistän tämän omaan blogiini niin 5 ensimmäistä, jotka haluavat osaalistua, vastaavat blogissani tähän kommentoimalla, että ottavat vastaan haasteen. Tulen näille viidelle ensimmäiselle tämän vuoden aikana lähettämään jonkun tekemäni työn. Siis se voi olla ilmeisesti mitä  vaan omin käsin tehtyä, virkattua, neulottua, ommeltua,piirrettyä, maalattua, valokuvattua, askarreltua.Kun nyt minä olen kyseessä niin varmaan noita ensimmäisiä. Itse ajattelin, että tämä on hyvä tapa vähentää materiaalivarastoja ja yllättää joku ihminen kivasti jossakin vaiheessa paketilla. Ja se on kivaa, että aikaa on paljon, vielä lähes 9 kk.Sekin oli minusta tässä kivaa, että tämä on ihan vapaaehtoista, ketään ei siis varsinaisesti haasteta nimellä. Sitten taas nämä 5, jotka vapaaehtoisesti ottavat haasteen vastaan, voivat jatkaa omassa blogissaan haastetta. Jännää! Täältä lisää informaatiota . No niin, nyt jään odottamaan sitten uskaltaako kukaan tarttua tähän.

5 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Hei, tämä kuulostaa kivalta! Enpä ihan tarkkaan tiedä miten nämä haastejutut toimivat, mutta nytpä voisin kokeilla.

Anonyymi kirjoitti...

Kollega tarttuu täkyyn myös! :)
Odottelen oikein innolla mitä tästä kehittyy...

villaruusu kirjoitti...

Minä haluan myös mukaan! Kivan kuuloinen idea.:)

Tintin kirjoitti...

Voisihan tätä kokeilla uudestaan. Viimeksi, kun laitoin blogiini en tainnut joutua tekemään yhtään lahjaa. Muutama kommentti tuli kyllä, mutta haaste jäi heillä laittamatta eteen päin.

Mukana siis :-)

Så Vitt Jag Vet kirjoitti...

Du har en annan utmaning att hämta hos mej ! Ta emot den om du vill, inget tvång... Är själv inte så bra på utmaningar...
Kraam
Sanne