perjantai 4. maaliskuuta 2011

Suu messingillä...

... oli tänään kun tulin töistä kotiin. Yksi syy oli siinä, että olin tänään leikkaamassa hiukseni. Tuntui kuin olisi puoli kiloa karvoja lähtenyt päästä.Tiedätte ällöttävän tunteen, kun tukka on ylipitkä (varsinkin jos se on luonnonkihara...) ja näin keväällä se vielä jostakin syystä on vielä kauheampaa.

Kotona sitten postilaatikossa odotti paksu kirje. Tiesin heti, että siellä oli postia Raumalta Risusydämen Marjalta, jonka arpajaisissa kävi hyvä säkä muutama päivä sitten. Aina kun tulen kotiin ovat kissat kiehnaamassa jaloissa, ja kun aloin avata pakettia, Rosvo heti oli päälle päsmämrinä mukana touhussa. "Täällä kuule ei ole mitään sulle"- tokaisut meni kuuroille korville, mutta kun avasin paketin siellä oli kolme suloista pakettia,

joista yksi kissoille. Voiko enää ystävällisempää elettä olla Marja, kiitos !

Sukat olivat just sopivat ja olin niin iloinen, koska enhän MINÄ koskaan saa keneltäkään sukkia, kun ole niitä aina vaan kutomassa muille ja useinkaan en edes malta ottaa uusia sukkia sukkavarastostani...Suklaa syödään varmaan tänään illalla kahvin kanssa ja kissan vitamiinit ja herkut olivat kovin mieluisia. Rosvo ja Nekkukin kiittävät!

Heli Laaksosen runokin osuu just sopivasti nappiin. Meidän perheessä kun aina murteella on ollut oma sijansa. Äitini  kirjoitti  murteella murrepakinoita lehdessä ja kirjankin ja sisko pitää Porin murteella Arkiporinaa -blogia. Muuten, Heli Laaksonen on tänään Puoli seitsemän-ohjelman vieraana ja just eilen puhuimme, että pitää katsoa.

7 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Onpas nätit ja siistit sukat. Niissä näyttää olevan kiva joustinsilmukka. Mikähän se on?
Paketit on aina kivoja kun niitä tupsahtaa postilaatikkoon, joskus ihan yllättäenkin.

Matleena kirjoitti...

Kivan paketin saittekin, sinä ja kissat! ) Minäkin ihailin noita sukkia Kristinan tapaan ja mietin, miten tuo varsi on tehty. itääpä käydä kurkkimassa Marjan blogissa, jos hän vaikka kertoisi.

Mari kirjoitti...

Olipas pakettiin kertynytkin kaikkea, mistä tulee hyvä mieli. Sukat ja suklaata ihmis-tyypille ja herkkuja kattimateille. Teillä taidetaan kehrätä tänään porukalla :)
Hauskaa viikonlopun alkua!

Saila kirjoitti...

Ihana paketti :-)

Neferi kirjoitti...

Hienot lahjukset :), meillä kyllä suklaa olisi syöty heti...

anja kirjoitti...

Kiva paketti! Ihana kun kisuleitakin muistettiin.

Risusydämen Marja kirjoitti...

Kiva, kun paketti pääsi ehjänä perille :)

Olen tehnyt sukkien varsimallineuleen Novitan lehdessä olleen ohjeen mukaan. Netistä se ohje pitäisi löytyä tuosta alla olevasta osoitteesta,
sinä ohjeessa sukat ovat valkoiset, muutenkin vähän sovelsin ohjetta ;)

http://www.novita.fi/cms.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=92197

Kokeile tuota osoitetta, en osaa linkittää suoraan täällä kommenttilokerossa, onkohan se yleensä edes mahdollista!? Kerro, jos osoite ei toimi, linkitän osoitteen siinä tapauksessa omassa blogissani ;)
Leppoisaa viikonloppua!
Marja