sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Kevättä ilmassa


Ihana kevätpäivä. Lumesta huolimatta. Pistin nokkaani sen verran ulos, että kuvasin eilen valmiiksi saamani huivin. Huivi on aina vaikea kuvattava. Tämä huivi on ihan yksinkertaista pitsineuletta. Lanka on vironvillaa, jota nyt olen urakalla yrittänyt kuluttaa. Ohje oli Suuressa käsityölehdessä, lehden numero 5/2009 Tähkäpitsineulehuivi, malli Toika ky/ Marja Rautiainen.                         


Oikeastaan näissä sisäkuvissa huivin värit tulevat paremmin esille. Pehmeämpinä, kevätaurinko kun on niin kovin voimakas valossaan.

23 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Huivin malli ja värit sopivat täydellisesti tähän kuumeiseen kevään odotukseen. Upea kertakaikkiaan!
Aurinkoista sunnuntaita!

MariJ kirjoitti...

Kaunis väriliuku! :)

Sude kirjoitti...

Ihana huivi. Onko siihen ohjetta jossain vai teitkö ihan "omasta päästä" ?

anja kirjoitti...

Viehättävä keväinen huivi! Kaunis on värit sointuvat.

seijastiina kirjoitti...

Todella kaunis huivi, aivan ihastuttavat värit ♥
Iloista kevättä, harmaata on tänään meilläpäin, mutta kevättä rinnassa :)

Lila kirjoitti...

Ihana keväthuivi! Ihan tulee kyllä kevät mieleen tuota huivia katsellessa:) Kaunis! Minäkin olisin kiinnostunut, että mistä ohje:)
Mukavaa sunnuntaita!

Auli kirjoitti...

Kiitos Sude, muistutuksesta! Lehti on hukassa, tyypillistä minua... Meinasin laittaa sen myöhemmin kun löydän, mutta ehdit ennen. Mutta siis Suuri käsityölehti jokatapauksessa. Lisään ohjeen myöhemmin.

Tupu kirjoitti...

Aivan ihana huivi.

Anonyymi kirjoitti...

Alin kuva on niin kaunis, sen voisi vaikka kehystää ja laittaa seinälle!
Upeat värivaihtelut tuossa langassa.

Neferi kirjoitti...

Hieno ja hyvät kevään värit :), tulisi vaan se kevät..

Saila kirjoitti...

Aurinko tosiaan polttaa värit kuvissa! Tuo on todella kaunis huivi, tähkän tapaiset kuviot ovat aivan ihanat, ja värit. Minä en varmaan koskaan ole tehnyt huivia, pitkiä kaulaliinoja kylläkin mutta en millään pitsineuleella, mutta tänä talvena hankin Viron pitsihuivit -kirjan (tai sinnepäin), Villikissan neuleet -blogin innoittamana. Ja kylläpä siellä onkin kauniita huiveja!

Auli kirjoitti...

Saila, mulla on se kirja lainattuna kirjastosta: siinä on upeita huiveja, joita olen jo muutamia nähnyt toteutettunakin.

Paula kirjoitti...

Kaunis ja naisellinen huivi. En käsitä miten voit olla noin tuottelias, kun minulta ei tahdo riittää aikaa oikein mihinkään... Tai riittää vain yhteen asiaan kerrallaan ja sit ei taas mihinkään muuhun. Mutta kyllä minunkin täytyisi tehdä huivi. Kauniita shaaleja ja huivintapaisia on myös blogissa Min Inspiration. Osoitteessa http://minspiration.blogspot.com/2010/12/finished-embla.html on suloinen hempeä shaali mutta ainakin minulle olisi varmaan tosi vaikeatekoinen. Anna lähti juuri Hesaan vielä hiukan shoppailemaan, tulee sitten illalla sieltä kotiin.

Auli kirjoitti...

Kiitos kommenteista kaikille!
Paula, näkisit mun huushollin taas. No, onneksi sain eilen vähän siivottua. Oikeastaan kudon iltaisin kun katson telkkaria. Kyllä parissa tunnissa illassa ehtii aika paljon. Eilen yritin olla illalla kutomatta ja seuraus oli se että alkoi nukuttamaan heti. Piti heti alkaa sukkaa. Kello kun oli vasta yhdeksän niin, etten viitsinyt mennä nukkumaan!

Tintin kirjoitti...

Minäkää en tahdo pysyä hereillä ilman käsityötä.

Kaunis huivi. Väri ja malli sopivat hyvin yhteen.

Hauskaa alkavaa viikkoa!

tuike kirjoitti...

Minäkin täällä ihmettelen, että millä energialla tämän kaiken saat tehtyä?! minulla taas aamuhiihdon jälkeen kahden tunnin päiväunet ja loppupäivä taitaakin mennä uudelleen käynnistymiseen :-)

villaruusu kirjoitti...

Kaunis huivi!

Irma kirjoitti...

Onpas kauniit värit huivissa ja mallikin on kaunis!
Tovi vierähti täällä kun luin noita aikaisempia minulta väliin jääneitä postauksia. Käyn nykyään niin harvakseltaan blogilandiassa että meinaan pudota vallan kärryiltä ;)
Kauniita käsitöitä oletkin tehnyt!

Meidän tyttökissat ei myöskään tykkää matkustaa kantokopassa, meinaavat tunkea väkisin sieltä ulos. Ihan sydäntä särkee kun joskus joutuu kuljettamaan esim. lääkäriin. Poikakissa ottaakin sitten kaiken ihan rennosti, menee itse koppaankin kun oven vaan aukaisee ;)

Tulipas pitkät löpinät ;)
Mukavaa alkavaa viikkoa!

Pirjo kirjoitti...

Kaunis huivi!
Itsekin olen huomannut, että nyt on vaikeaa kuvata tuotoksiaan kun tuo aurinko paistaa niin voimakkaasti.
Mukavaa viikonalkua!

Riitta kirjoitti...

Olet aivan uskomaton neuloja! Miten sulla aika riittää ja jatkuvasta syntyy jotain uutta? Eikä tuolla koulumaailmassakaan hiljaiselta näytä :-o

Auli kirjoitti...

Kiitos Riitta! Kyllä joskus tulee hiljaisempiakin tekemisaikoja. Nyt vaan taas on tämä into päällä. Syksyllä en ollut lainkaan näin tuottoisa.

Pirjo kirjoitti...

Kaunis huivi! Näytti jotenkin tutulta, vähän samantapainen kuin Kiri, mutta suorakaide? Hienoja töitä taas sinulla! MInä aloitin konttihuivin, mutta kyllästyin, kun lanka ei sopinut ollenkaan. Täytynee etsiä toista lankaa:)

Jokke kirjoitti...

Värit pääsevät todella oikeuksiinsa.