tiistai 8. maaliskuuta 2011

Tunnustus, naisilta naisille!


Kukkia viime kesältä


Rouva Pioni antoi minulle tunnustuksen. Kiitos siitä. Tämä oli ensimmäinen tunnustukseni, olen siis tohkeissani. ..:) Vastaan tässä tunnustukseen liittyviin kysymyksiin.

1. Milloin aloitit blogin
Elokuun 12. päivä vuonna 2010. Silloin minulla ei ollut edes toimivaa kameraa. Seuraavan postauksen tein lokakuun alussa, samana päivänä aloitin myös pitämään koulublogia  kun sain luokkaan digipokkarin. Heti tämän jälkeen aloitin oma blogin ja ostin kotikameran miesystävän kanssa kimppaan. Siitä se lähti, aika voimallisesti, lievästi sanottuna.

2 Mistä kirjoitat? Mitä käsittelet?
Kirjoitan elämäni arjesta. Filosofiani on varmaan se, että arki on juhlaa. Siksi en koe, että tämä on pelkästään käsityöblogi, vaikka käsityöt ovatkin koko ajan läsnä kirjoituksissa. Käsityöt on minulle intohimo myös vapaa-aikana, mutta pidän myös luonnosta ja  kotielämästä, pienistä arjen asioista. Myös kissa ja perhe, lapset, suku ja miesystävä, luonnon havainnot, meri, metsät ja Pori ja kaikki kauniit esineet ja asiat ovat tärkeitä ja tulevat esille blogisssa. Erityisesti lähellä sydäntä on vanhat käsityöt ja niitä arvostan tosi paljon. Mutta nyt lähinnä jo innolla odotan kesää ja kaikkea kaunista, mitä voin täällä esittää, vaikkapa täältä meren rannalta. 

3. Mikä tekee blogistasi erityisen?
Itse en koe tätä mitenkään erityiseksi muiden silmin. Minulle tälle on tullut erityinen merkitys siinä suhteessa, että olen saanut tauon jälkeen innostuksen kirjoittamiseen. Jo lapsena kirjoitin paljon (esim. päiväkirjoja, mitkä ovat edelleen lasteni jatkuvia riemun lähteitä, minulle nolostuksen...). Kirjoittaminen on vaan unohtunut vuosien saatossa. Olen jopa kerrannut pilkkusääntöjä tämän takia. Samoin valokuvaaminen on tosi kivaa. Myös se, eikä vähäisempänä, että tämä on yhdistänyt siskojani ja meidän yhteydenpitoamme. Samoin on kiva, että lapseni lukevat tätä. Samoin myös monet vanhat kaverit, jopa opiskelukaverit, vanhat koulukaverit ja ystävät. Tiedän, että he lukevat ja se tuntuu kivalta! Puhumattakaan se, että olen jo löytänyt täältä monia hengenheimolaisia ja ihmisiä jotka ovat koskettaneet minua jollakin tavalla. Vaikka nyt esim. Rva Pioni ja vaikka Neferi!

3.Mikä sai sinut aloittamaan blogin?
Olen seurannut aina passiivisesti blogeja. Siskoni, joka ei ollut niitä seurannut, mutta joka on tehnyt tietokoneella töitä ihan tietokoneen alusta asti, tutustui kesällä luonani muutamiin blogeihin ja teki samantien oman ja sanoi, että se oli helppoa. Niin sitten kokeilin, vaikka ensin vaan tyttärien koneelleni tallentamilla kuvalla kun ei ollut sitä kameraa.

4. Mitä haluaisit muuttaa?
En mitään, mutta voi olla, että tämä muuttuu. Jo nyt olen alkanut panostaa enemmän kirjoittamiseen. Haluaisin oppia lisää kuvankäsittelyä, mutten tiedä missä välissä ehdin kurssille.

Tunnustuksen tyyliin kuuluu sitä eteenpäin jos haluaa. Haluan jatkaa tätä


Töppöskälle, joka sanojensa mukaan on "warming up my knitting skills"

Heleenalle, joka on pohojalaanen ja samaa ikäluokkaa kanssani

Liisalle, joka on porilainen kädentaitaja ja tekee herkkuja ilman kaloreita

sekä Marialle, jolla on tyylikään selkeä käsityöblogi, jonka uusia töitä aina odotan

Marille, jonka blogin nimikin on jo hauska "Kun itse tekee niin saa mitä sattuu"!

Pitkä lista ja tätä olisin voinut vielä jatkaa. Niin paljon mukavia tyyppejä olen täällä tavannut. 
jatkakaa ketjua, jos haluatte.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää naistenpäivää, Auli-sisko!
- Päivi

Auli kirjoitti...

Sitä samaa sulle Päikky!

Paula kirjoitti...

Onnea hienosta "mitalista"!

KristiinaS kirjoitti...

Kiva kun sait tunnustuksen, ihka ensimmäisen. Taisi sellainen säväyttää muakin ekalla kerralla, ja toki myöhemmätkin ovat innostaneet ja ilolla vastaanotettu. Välillä niihin vähän turtui kun joka paikassa jatkuvasti niitä oli jaossa.
Kivat vastaukset olet kirjoittanut.Harmi, että olen kesällä niin paljon poissa netistä niin en pääse heti nauttimaan kesäkuvistasi sieltä ja täältä ja tuolta.
Bloggaaminen on just siks kivaa kun tutustuu moniin erilaisiin ihmisiin ympäri maan, ja maailman jos niin haluaa.
Hyvää ja antoisaa jatkoa blogivauvallesi, omani on just kuusivuotias.

mm kirjoitti...

Mukava katsella näitä vastauksia, niin erilaisia ja kuitenkin samanlaisia. Käsityöihmiselle voi sanoa, että bloggaaminen on koukkuun jäämistä... Yhteydenpito lähimpiin on myös hauskaa. Elämän moninaisuus on täällä löydettävissä helposti. Kirjoittaminen on kivaa jo ihan sinänsä :)

Saila kirjoitti...

Kivat vastaukset, noita on kiva tietää, että miten tuli aloitettua ja miksi. Blogisi on kiva ja kiinnostava, kiitos tästä ajasta ja toivon , että se jatkuu pitkään!

Rva Pioni kirjoitti...

Minustakin oli mukava lukea juuri nämä asiat Sinusta! Minä olen ollut nauttimassa kesäisistä Yyterin rannoista. Odotan lisää merikuvia, kunhan kesä tulee. Meiltä on noin tunnin matka sinne rannikolle.

Heleena kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta. Otan sen mielihyvin mukaani ja vastailen lähipäivinä.
Oli mielenkiintoista lukea vastauksesi ja huomata, miten samankaltaiset asiat kiinnostavat.
Odotan jo kesäisiä tuulahduksia Porista!

Så Vitt Jag Vet kirjoitti...

Du skriver så fint alltid ! Är skojigt att läsa...
Ha en bra kvinnodag o fastlagstisdag !
Kraam
Sanne

Mari kirjoitti...

Oi kiitos Auli, tämä oli minunkin ensimmäiseni :) Olit miettinyt vastaukset hyvin, minäkin koitan antaa vastauksille ajatusaikaa. Oikein hyvää naistenpäivän myöhäisiltaa!

-maria- kirjoitti...

Lämmin kiitos tunnustuksesta! :) Oli myös mielenkiintoista lukea vastauksiasi. Pori on minulle vähän vieraampi kaupunki, vaikka siitä ohi olenkin lukemattomia kertoja matkannut Vaasaan ajaessamme. Joskus varmaan pitäisi pysähtyäkin oikein ajan kanssa!

Anonyymi kirjoitti...

Oi kiitos, ihan ihmeissäni!

Sinulle onnittelut tunnustuksesta. Olen samaa mieltä muiden kanssa, että blogiasi on kiva lukea. Tuot niin ihanasti esille muistoja mm. lapsuudesta. Siitä ja sen ajan jutuista voisi jutustella vaikka monta sivullista.
Ja myöhäistä Naistenpäivää sinullekin, tosin olen sitä mieltä että naistenpäivä on jokaisena viikon päivänä.