sunnuntai 14. elokuuta 2011

Kalenterin kannet

Kesäkuussa tein kirppislöydön.  Koulu ja työt alkavat huomenna. Perjantaina suunnittelupäivänä sain uuden päiväkirjan ja kun sen näin, muistin heti sen kanavatyön ja siitä käydyn keskustelun.  Blogissani sitä esitellessäni pohdiskelin, mitä siitä tehdä ja Taina ensimmäisenä ehdotti kirjankansia ja ne muuttuivat sitten keskustelun myötä kalenterin kansiksi. Tässä ne, just sopivasti ennen töiden alkua valmiina. Hyödynsin sitä kesäistä Designers Guild-kansiota tässäkin. Kuinkahan monta työtä siitäkin ehdin vielä tehdä!


 Yritin tehdä kannet mahdollisimman kestäviksi. Niissä on vuoritus sisällä. Myös jokaisessa henkilökohtaisessa työssä pitää olla nimikointi, niin tässäkin. Kyllä tällä päiväkirjalla lähtee lukuvuosi hyvin käyntiin, varmasti. Ja jos hyvin käy kannet kestävät vielä kokonaiset 6 vuotta, sen mitä minulla tällä tietämällä on töitä jäljellä. Tyttö kannessa seilaa kohti tuntematonta päämäärää, minä eteenpäin vanhalla rutiinilla höystettynä toivottavasti uusillakin ideoilla. Huomenna jatkuu myös toinen blogini Kaarisillan käsityöt, joissa sitten työjuttuja!
Oikein hyvää työnalkua/jatkoa kaikille muillekin. Nautitaan arjesta!

29 kommenttia:

Maikki kirjoitti...

Kyllä noilla kansilla kelpaa uusi lukuvuosi aloittaa! Munkin pitäisi tuunailla omani... Tämän vuoden sininen opekalenteri oli jotenkin niin ankea!

Päivi kirjoitti...

Tosi suloinen! Varsinkin kun pysähtyy miettimään, että kuka lieneekän tuon työn joskus hartaudella tehnyt. Ehkä joku joskus nuori, joka on jo edesmennyt? Sinä annoit hänen hikipisaroilleen (?) uuden kunnioittavan "elämän". On niin käsityopettajan kalenterin näköinen että!

Neferi kirjoitti...

Vauts, mikä tykitys :), heti kolahti.

MariJ kirjoitti...

Vau! Olipa hieno juttu, että kanavatyölle löytyi käyttöä, tuli ihan mahtavat kalenterin kannet! :) Heti heräsi itsellekin ajatus, että pitäisikö päällystää oma kalenteri, kun sellaisen olen nyt työn puolesta saanut. Ei vain ole valmista kuvaa, pitäisi ensin pistellä... :)

Saila kirjoitti...

Voi kuinka hauskaa, että täältä blogimaailmasta löytyi idea kanavatyön käyttöön! Ja onkin hieno kalenteri, käsityönopettajan näköinen tosiaan :-)

Auli kirjoitti...

Oi Päivi, sinä taas annoit työlleni ihan uuden merkityksen... snif...Oikeesti tuli vähän liikis olo. Johtuu ehkä mehumaijankin höyryistä mutta silti; jotenkin järkkyä, että joku tuollainen työmäärä päätyy kirppikselle ja sitten minä ostan sen!

Daisy kirjoitti...

Liikuttava.

Mammutti kirjoitti...

Kaunis ja sopivaakin sopivampi käsityönopettajalle!
Nuo vanhat kanavatyöt on kyllä kauneutensa lisäksi monikäyttöisiä.

Så Vitt Jag Vet kirjoitti...

Ja ja nu börjar det ! jag tycker att sommaren gått fort. Men vet att när man varit en dag på jobb så är man inne i det igen ..
Ha en bra början på läsåret !
Kraam
Sanne

Marjut kirjoitti...

Kauniit kannet!

Seijasisko kirjoitti...

Ihanat kannet.<3

Peppi kirjoitti...

Tulipas hieno! Ja kestävän näköiset kannet. Itsehän päällystin kans kalenterini, MUTTA, sainkin uuden päiväkirjamallisen... Odotan inspiraatiota sille :)

Lammas kirjoitti...

Kyllä tuollaisella kalenterilla kelpaa työt aloitella.

Paula Kristiina kirjoitti...

Tosi kauniit kannet,nämä ovat just sinun näköiset!
Minäkin ostin itselleni pienen kalenterin, kun koulusta avustaja ei saa sellasta. Siihen voi muovitaskun alle tuunata itse oman näköiset kannet. En ole vielä jaksanut perehtyä asiaan. Huomisiin:D

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hieno idea vanhalle kanavatyölle. Iloista uutta lukuvuotta Sinulle!

Pia kirjoitti...

Komeasti olet hyödyntänyt kanavatyön! Mukavan persoonallinen!

Nipi kirjoitti...

Upea kalenteri, ihan ihanan oma, eipä muilla ole samanlaista :)

Paula kirjoitti...

Tulipas hieno kalenteri. Nythän olen varustautunut uuteen kouluvuoteen - tai jopa seuraaviin kuuteen kouluvuoteesi - hyvin kuin innokas ekaluokkalainen, jolle hankitaan reppu ja penaali ja muut varusteet. Kyl kelpaa huamen aamusti lähtee kouluu.

Sarppu kirjoitti...

Täältä löytyy kade kollega ♥

Auli kirjoitti...

Kiitos vaan kaikille kivoista kommenteista! Paula, vähän aina on syksyisin sellainen fiilis, että uudet kynät ja siisti kalenteri ja kassi...

Nova Melina kirjoitti...

No mutta, toihan oli kiva idis! En olis keksinytkään.

Pirjo kirjoitti...

Ei ole kyllä kenelläkään toisella opettajalla noin hienoja kalenterin kansia! :)

sinisukka kirjoitti...

Onnea uudelle kalenterille ja uudelle lukuvuodelle!!

Sara kirjoitti...

Mainio idea ja hieno toteutus! Voimia ja iloa uudelle kouluvuodelle. :)

santra kirjoitti...

Tulin tänne Heinäladon kautta kurkkailemaan.

Kivat kannet. Ja herkullisen näköisiä nuo aiemmin postatut huopa ihanuudet.

Auli kirjoitti...

Kiitos vaan, kyllä kalenteri tuntui auttavan kummasti käynnistystä! Pitäisi useimminkin tehdä vähän tylsistä asioista ja esineistä persoonallisempia....

Hepsi kirjoitti...

Hih, minullakin on kuusi vuotta jäljellä!

Komeat kannet!

Tintti kirjoitti...

Ihanat kannet!
Tuo tyttö on iin suloinen ja muukin kaikki kohdallaan.

Olen itseasiassa pyöritellyt samaista kalenteria tässä viikon verran ja miettinyt, että sille pitäisi tehdä jotin, ettei sekoitu kaikkien muiden joukkoon. En ole vielä saanut aikaiseksi kokeilla sopivatko vanhat kannet uuden malliseen kalenteriin.

Minulla niitä työvuosia on valitettavasti jäljellä enemmän kuin kuusi.

LankaLuolan Marika kirjoitti...

Mielettömän hyvä idea ja mahtava toteutus!