tiistai 2. elokuuta 2011

KirjoneulekuvioitaNämä sukat sain valmiiksi kun pääsin KYH-töistä eroon. Näitä olen aloitellut jo toukokuussa ja silloin näistä oli postauskin. Nämä on tehty tyylillä: ihan mitä tahansa tulee kahdella eri värillä. Sukat ovat tarkoituksella erilaiset. Kun tutkiskelin kuvioita löysin niistä kukkia, aitaa, jopa ihmishahmoja. Tykkään neuloa kirjoneuletta näin,  toki silti perinteisimminkin. Lankana kovin vanhaa hailakankeltaista Nallea ja joku raitalankajämä. Puikot 2.5, silmukoita 16 puikolla. Ideana on ollut Neulekirjan (Korhonen, Österman) Jänikset maailmankartalle- sukat, joista silloin monet sukat sitten, sain idean irroitella niin, etteivät molemmat sukat ole samanlaiset. Suosittelen tälläistä kirjoneuleterapiaa!

15 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Kivan näköiset sukat, niin raikkaat väritkin! :) Minä olen kai niin kaavoihini kangistunut, ettei ole tullut mieleenkään tehdä kirjoneulesukista epäsymmetrisiä, mutta taidanpa ottaa sinusta oppia. Ehkäpä saan vielä noita kahleitani rikottua. ;D

Neferi kirjoitti...

Tosi kiva idea tehdä noin kirjoneuletta. Vapaasti soljuen...

Saila kirjoitti...

Ihanat terapiasukat, joissa erilaisuus on sallittu! :-D

Marjut kirjoitti...

Ihanat! Kirjoneule on joka tavalla kaunista.

Askartelin itte kirjoitti...

Kauniit on sukat. Mukavaa tiistaita:)

Pirjo kirjoitti...

Ei niistä heti huomaa, että ovat erilaiset :)

Auli kirjoitti...

Kiitos vaan, minäkin olen ollut kaavoihin kangistunut jo ehkä vähän virkani puolesta mutta täytyy sanoa, että vanhemmiten olen alkanut irroitella.
Pirjo, ei huomaakaan kun kuitenkin kirjoneulemaailma on samanlainen kummassakin sukassa ja värit. Kuka oikeesti kattoo miten kuviot menee eri jaloissa... (no... joku tarkka....)

Kardemumma kirjoitti...

Mukavaa kirjoneuletta. Minä kanssa olen pikkuusen tarkka että pitääs olla samanlaiset:) olen juuri se joku tarkka.. Silti ei ne aina niin vaan päädy samanlaisiksi. Iloiset sukat.

Paula Kristiina kirjoitti...

Kiva idea, ei tarvitse olla niin tarkkana kokoajan. Onnistuisikohan minulta... Voi olla että häiritsisi kun tulee erillaiset:D

Nipi kirjoitti...

Kauniit ja iloiset sukat :)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Kauniit kun mitkä!! Haluaisin!!terveisin romulyyli-riitta.

Daisy kirjoitti...

Ihanat sukat. Lämpimät varmasti, kun ovat kirjoneuletta.
Irroittelu on elämässä aina paikallaan, kunpa osaisikin.

Paula kirjoitti...

Vaikka sukat ovatkin irrottelua ja erilaiset, kyllä ne ovat niin samaa paria, että kuuluvat yhteen. En olisi heti edes huomannut että ovat erilaiset.

Sarppu kirjoitti...

Hauskanen idea tuollainen vapaa kirjoneule ja ihanat värit, rauhallisen harmoninen ja silti värit ja kuviot erottuvat kivasti, kaunista :)

Tintti kirjoitti...

Ihanat sukat!
Niistä ei tosiaankaan heti huomaa, että ovat erilaiset. Eriparisiksi niitä ei voi kuitenkaan sanoa.
Eipähän käy aika pitkäksi, kun tutkailee, mitä kaikkia kuvioita muodostuu.