torstai 11. elokuuta 2011

Hyvässä seurassa

Hyvässä seurassa kelpaa virkata. Hyvän seuran on tällä viikolla taannut Nekku ja Puhtaat valkeat lakanat kaikki 9 dvd-levyä, jokaisessa 5 jaksoa, yhteensä lähes 4 tuntia per levy. Kirjastosta. Vielä on 3 viimeistä levyä katselematta.  No, viikonloppuna voin jatkaa, huomenna on suunnittelupäivä töissä.

                                  Rosvo nauttii muualla auringonsäteistä.
Hän on niin suloinen pörheän turkkinsa kanssa. Katsokaapa sievää tassujen asentoa ja komeita pitkiä viiksiä.
Kun tilkut on valmiit pinoan ne kahdenkymmenen pinkkoihin piirongin päälle odottamaan viimeistä kerrosta ja yhdistämistä. 
Tänään on kivaa tiedossa. Tapaan ensimmäisen kerran blogiystävän livenä, hänellä on minulle ihania, mielenkiintoisia tuomisia. Niistä varmasti myöhemmin.
Hyvää päivää kaikille blogiystäville, vakinaisille lukijoille ja satunnaisille pistäytyjille!

19 kommenttia:

Milukka kirjoitti...

Puhtaat valkeat lakanat on aivan ihana sarja! Miullakin on nuo kaikki 9 dvd:tä, pariin kertaan oon ne läpi kattonutkin:) Menee siinä aika mukavasti ja voi vaikka neuloskella samalla.
Nekku tuntuu nauttivat olostaan, rapsutuksia!

Mukavaa päivää siullekin! Blogiystävän tapaaminen on aina niin jännää!

Sirpa kirjoitti...

Voi noita maukujia! :) Kissa osaa kyllä nauttia! Vakuuttavan määrän oot lappusia virkannu! Jännityksellä odotan,mikä on lopputulos...

Taina kirjoitti...

Puhtaat valkeat lakanat, ihana sarja, jota ei ole muistanutkaan:) Oletpa isot kasat virkannut lappuja, niistä tulee varmaankin upea peitto. Se alkaa sinullakin työt ja paluu taas rumbaan. Vaan ompa ollut upea kesä, josta ammentaa taas talven mittaan.

Askartelin itte kirjoitti...

Tosi komeita kisuja sulla on ja mikä pino virkattuja lappuja. Niistä jotain kaunista teet. Mukavaa päivää.

Ihalaiska kirjoitti...

Jo on magee poseeraus komistuksella, tassut ja viikset kuin parhaalla mannekiinilla :D Jännityksellä odotan, mitä komeasta kasasta tilkkuja syntyy...

Paula kirjoitti...

Hyvää viimeistä lomapäivää! On nuo Rosvon viikset komeet. Ja Nekku makailee niin vievästi!

Lisa kirjoitti...

Tästä tämä päivä taas alkaa, koneelta. ;) Awww, mitä katteja, aivan ihania! Olen niin kissaihminen ettei kukaan, harmi ettei meillä oo nyt itellä kattia. Pitää tyytyä siihen että näkee porukoiden kissaa aina silloin tällöin.

Paula Kristiina kirjoitti...

Seura sulla on kyllä tosi söpöä! Paljon olet saanut paloja valmiiksi. Minäkin yhdistelen jo niitä harrikka ruutujani pikkuhiljaa. Mitään uutta työtä en aloita ennen kuin keskeneräiset ovat valmiit (niin kai..). Ja hei, ei voi olla totta minä se just pari päivää sitten tilasin tuon Puhtaat valkeat lakanat koko boxin :D Hintaa sillä ei ollut kun vajaat 32 euroa kaikki 9 osaa. Että täällä sitä odotellan kans koska se tulle, kotimaisia on kiva katsella kun tekee käsitöitä. Nähdään huomenna koululla:D

enkulin käsityöt kirjoitti...

Kylläpä tuollaisessa seurassa kelpaa käsitöitä tehdä. Upeita tilkkuja on tulossa.

Taika kirjoitti...

Ihania kisuja.. Osaa oottaa ainkin rennosti =D
Oikein mukavaa torstai päivää

Kardemumma kirjoitti...

Kuulostaa tosi rattoisalta ja houkuttelevalta. Kissa kehrää, emäntä virkkaa ja aikaansaannos on mittava määrä lappusia peittoon.

Risusydämen Marja kirjoitti...

Kisut on AINA parasta seuraa ;)
Onpas jo komeat tilkkupinot sinulla!
Mielenkiinnolla jään odottamaan lopputulosta....

Pirjo kirjoitti...

Muistan kyllä tuon sarjan, sen voisi joskus katsoa uudelleen :) Virkkausseurakin näytti mukavalta!

Zelda kirjoitti...

Kyllä onkin komea Rosvo enkä nyt kyllä lähtisi Nekkuakaan yhtään haukkumaan:) Suloisia molemmat.

Neferi kirjoitti...

Hienot kissaposeeraukset =)

Auli kirjoitti...

Juu, kiitos vaan kissakehuista. He kun ovat niin ihania söpöläisiä!

AnniKainen kirjoitti...

On ne niin suloisia nuo kisulit. Mielenkiinnolla jään odottamaan mitä loihdit noista tilkuista. Ei voi kuin todeta että olet vallan mahdottoman ahkera, aikaansaapa immeinen, ihailen.

Minäkin katselin nuo Puhtaat valkeat lakanat tässä keväällä. Voi että niissä on niin kivasti saatu tallennettua oikea ajan tuntu. Oli niin kotoisaa katsella niitä 60-luvun sisustuksia ja pukeutumista. Tykkäsin kovasti.

Hyvää illanjatkoa sinulle :)

Peppi kirjoitti...

Voisin itsekin katsella tuota dvd-maratonia! Aikoinaan tuli telkusta sarjaa katseltua. Nykyisin jää melkein vaan haaveeksi telkun katselu tai jos katsellaan, niin lastenohjelmia - eiainajaksais,mutkunenjaksavalvoakaan :)

Pirena kirjoitti...

Kisut ovat vaan niin ihastuttavia. Meilläkin on koko perhe niin kissojen perään, että kaksi omaa ei tahdo riittää. Onneksi saamme naapurin kissan viikoksi päivähoitoon kun emäntä on sairaalassa.
Minä kun virkkasin omia lappujani, laitoin aina kymmenen pinoon ja siirsin muovikassiin ja merkkasin lappuun ylös lukumäärän. Nyt olen jo parikymmentä lappua saanut yhdistetyksi. Jospa se miunkin peitto siitä viimein valmistuisi.