torstai 11. elokuuta 2011

Silmänruokaa huovasta

 Tänään tapasin Porin keskustassa Liisan, jonka blogi Herkulliset ajatukset  on jo varmaan joillekin tuttu. Liisa on taitava käsillätekijä, jonka huopaherkut ovat aivan erityisen kauniita. Voitin hänen bloginsa blogivinkkikilpailun ja sain häneltä hienot palkinnot.
Kotona vielä katoin pöydän ja join toiset kahvit ja nautiskelin silmänruuasta.  Työt ovat kauniita ja taidolla tehtyjä. Erityisesti käsityönopettajaa lämmittää kirjontapistojen käyttö ja se, että kaikki on viimeisteltyä, muttei liian teollisen siistiä kuitenkaan. Sanoinkin, että kirjovalla ompelukoneella ei saisi tuota fiilistä töihin. Meillä oli hyvä keskustelu käsillä tekemisestä yleensä ja kaikesta mahdollisesta asiaan liittyvästä.
Nauttikaa tekin yksityiskohdista. Siitä miten neulalla ja langalla saa hienoa jälkeä aikaan kun vaan on taito, idea ja tahto tehdä.  Uskomattoman hieno yksityiskohta on kermavaahtoruusukkeet, jokainen käsin ommeltu.

                             Kiitos vielä Liisa;  oli hauska tavata ja onnea sinulle!
 Ja vaikka sanotaan, että ei makeaa mahan täydeltä niin tässä lisää. Sain taas tämän kakku-tunnustuksen ja nyt Enkulilta. Kiitos, olen otettu. Koska olen vastannut kysymyksiin ja jatkanut tunnustusta eteenpäin en nyt toista kertaa sitä jatka. Tänään juuri Liisan kanssa juttelimme siitä miten antoisaa on bloginpitäminen. Positiivinen palaute saa minutkin joskus melkein kehräämään niin, että melkein pitää nipistää, ettei nouse hattuun.
                            Hyvää viikonlopun alkua hyvät blogikaverit!

21 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Onpas ihania herkkuja. Nuo kermavaahtopursotukset ovat todella herkullisia, taitavasti tehtyjä. Hienoja hempeitä ruusuja. Ja kahvikupin olet löytänyt samaan henkeen.

Sara kirjoitti...

Mielettömän hienoja huovutuksia! Teillä on mitä ilmeisimmen ollut antoisa tapaaminen. Ajatella mitä kaikkea hauskaa sitä voi saada bloggaamisen kautta!

Så Vitt Jag Vet kirjoitti...

Helt otroligt att någon kan göra något så fint.. Helt fantastiskt !
Ha det skönt veckoslut !
Kraam
Sanne

Daisy kirjoitti...

Hienoja :)

Nova Melina kirjoitti...

No jo on ihania, kyllä!

Ihalaiska kirjoitti...

No onpas hienoja herkkuja! Siinä on huopa jalossa muodossaan! Blogin pitäminen on antoisaa, vaikka itse harasinkin pitkän aikaa vastaan... oman päivätyön varjopuolia nääs :-(

Marjut kirjoitti...

Upeita huovutuksia!

Maikki kirjoitti...

Voi, miten suloisia huovutuksia!

Marika kirjoitti...

Siis hyvänen aika sentään miten upeita! Blogisi on minulla lukulistalla ja näin siellä ensin pienenä tuon ekan kuvan, niin luulin siinä oikeasti olevan kakku ja suklaalevy! :)

Täytyypäs käydä kurkkaamassa tuota Liisan blogia.. :)

Nipi kirjoitti...

Wau!

Milukka kirjoitti...

Ihania huovutetuja herkkuja! Eikä noista kerry ees vyötärölle ylimääräistä :D

Pirjo kirjoitti...

Siis mielettömän hienoja!! Tätyypä heti käydä katselemassa tuolla Liisan blogissa näitä herkkuja! :) Mukavaa viikonloppua sinulle!

Marja kirjoitti...

Upeita herkkuja, jotka varmasti säilyykin syömättä ilman lisäkilojen pelkoja.Hyvä lahjavinkki ;)
Saralta terkkuja kisuille :)

Pirena kirjoitti...

Ihan vähän kadehdin tuon huovuttamisen osaajia. Olet sinä hienot herkut saanut. Minäkin ekaa kuvaa katsoessa luulin niitä oikeiksi.

Päivi kirjoitti...

Hienoja ovat Liisan työt ja tukevat painonhallintaa, silmänruoka ei lihota ;)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Aivan herkullisia!!!terveisin romulyyli-riitta.

Paula Kristiina kirjoitti...

Ihania huopaherkkuja...:D

Sarppu kirjoitti...

Hih, mä tarvisin ihan ehdottomasti tuollaisen karl fazerin levyn, saiskohan sellasen ostaa jostain? Työpaikan pöydälle nimittäin....

Auli kirjoitti...

Kiitoksia kommenteista!
Sarppu, otapa yhteyttä Liisaan, blogissa on yhteistiedot!

Tintti kirjoitti...

Wow!
Mä en ensin edes tajunnut, ettei suklaalevy ollut oikea, kaksuta puhumattakaan. Pitääkin mennä herkuttelemaan Liisan blogiin.

sinisukka kirjoitti...

Oooo miten syötävän makeita :D että joku osaa!! Hienoa tuo, mitä sanoit käsintehdyn ja kirjovan ompelukoneen erosta :D JUURI NIIN!! Mulle aina tyrkytetään extrasuperhienoja koneita messuilla yms. sanon aina että haluan tehdä ja ajatella itse, en koneen ehdoilla!