perjantai 19. elokuuta 2011

Energiaa

Ensimmäinen työviikko on ohi ja olen pullollani tyttöenrgiaa. Tyttöjä olen kohdannut reilusti toistasataa, poikiakin kyllä, mutta tyttöjä enemmän. Olen myös kohdannut tauon jälkeen mukavia työkavereita kahdessa eri koulussani ja uusia työkavereita myös. 


Kotona taas piisaa kissaenergiaa. Olen virkanut tilkkupeittoon lähes kaikki tilkut ja yrittänyt koota sitä olohuoneen lattialle ennen yhdistämistä, jotta saisin aseteltua tilkut ennen viimeisen, yhdistävän kerroksen virkkaamista niin, että värit asettuisivat mahdollisimman tasaisesti. Kissoista se on kiva leikki. Voi sitä riemua ja vauhtia kun kaikki on taas sekaisin! Kun vaan selkäni käännän.... 

Hienoa tässä arjessa on se, että oikeasti on järjestys,  työtä ja vapaata, vuoronperään. Lomalla sitä ei oikein muista ja vapaasta luopuminen pelottaa, mutta kun kyytiin hyppää se tuntuukin kivalta!  Ja vapaata osaa kyllä arvostaa kun on ahkeroinut! Nyt viikonloppu tuntuu tosi mukavalta ja pitkältä.... 

                                      Hyvää viikonloppua kaikille!

Aikaisemmin olen saanut jo tämän tunnustuksen, nyt sain sen Pinniltä. Kiitos vaan Pinni!

16 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Mrinaadilangoista tekemäsi peitto näyttää hienolta, syksyyn sopivalta. Ei tullut varmaan c-langoista virkattuna kovin painava?

Rva Pioni kirjoitti...

Vaihdan selainta ja kokeilen. Tuollainen kissaenergia saa hymyn huulille, vaikkei ehkä sinulla, kun meni työ hukkaan.

sinisukka kirjoitti...

Heh anna kissojen laatia järjestys ja tee peitto sen mukaan :D Kokeilin kerran yhtä pientä tilkkupeittoa niin lasten kanssa ja tulos oli hieno! Mukavaa viikonloppua energiaviikon jälkeen!!

Peppi kirjoitti...

Apuaa!!! Joko se on noin valmis :)?! miun joskus keväällä aloitettu peitto on n. 1/4valmis....
Mutta kyllä viikonloput silti tuntuuu hyville! Rentouttavaa viikonloppua energisille (siulle&kissoille - voi ei noita karvakavereita :D)!

Sarppu kirjoitti...

Täällä on myös nautittu lomalta paluusta ja kohdattu kyllä enemmän poikia kuin tyttöjä, jostain syystä minun luokkaani johkaantuu enemmän poikia kuin tyttöjä...meillä ei ole kissoja, mutta asiat menevät kolmen pojan jäljiltä jokseenkin samanlailla, huh.

Pirjo kirjoitti...

Kissat on vaan niin innoissaan kun saavat taas uuden peiton jonka sisään on kiva käpertyä talvella :) Mutta täytyy sanoa, että olet kyllä tosi nopea tekemään noita paloja!

Sara kirjoitti...

Kivan näköistä tulossa!
On se ihmeellistä, mutta kyllä se arkeen palaaminen tuntuu loman jälkeen loppujen lopuksi minustakin kivalta. Viikonloput kohokohdilta. :-)
Oikein hyvää viikonloppua sinullekin!

JaanaElina kirjoitti...

Täällä kun levitellään olohuoneen lattialle käsitöitä,niin kani tykkää tulla sotkemaan.Eilen se nautti kun levitin vanun lattialle.

Jopas tulee upea peitto sinne.

Mukavaa viikonloppua.

Maikki kirjoitti...

Voin kuvitella, että kissoilla on kivaa noiden kanssa :) Ihanaa ansaittua viikonloppua sinulle!

Neferi kirjoitti...

Peitossa näkyy olevan tällä hetkellä sitä sumeaa logiikkaa kissan käsittelyn jäljiltä =).

Mukavaa viikonloppua.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upeita paloja. Peitosta tulee IHANAN IHANA. Kissoilla on taiteellinen näkemys peiton mallista.

Matleena kirjoitti...

Onpa kiva päästä näkemään, millainen on valmis peittosi. Alku ainakin on lupaava ja luulen, että sinun vauhdillasi peitekin on pian nähtävissämme.

Tintti kirjoitti...

Ihana sekamelska :-)
Kaunis peitto on tulossa.

Ihanaa on ollut myös tuon toisen blogisi seuraaminen.

Mammutti kirjoitti...

Kaunis peitto tulossa! Kissat ymmärtää hyvän päälle...
Meidän kissat on siitä(kin) ihania, ettei lankoihin kosketa, mutta kaikkien keskeneräisten käsitöiden päällä täytyy tietenkin käydä koemakuulla.

mustakissa kirjoitti...

Kaunista tulee. Jospa kisut haluavat vaikuttaa tilkkujen järjestykseen?

Paula kirjoitti...

Oletpa taas saanut aikaan! Lempeän värinen peitto on tulossa. Terkkuja Zärältä!