perjantai 26. elokuuta 2011

Hyrskyn myrskyn


 Toinen työviikko takana ja koti kuin hyrskyn myrskyn. Onneksi en ole ihan turhan tarkka, koska muutenhan täällä ei kestäisi. Olen mestari jättämään tavaroita levälleen, taitaa jopa olla sukuvika.Samaa piirrettä oli jo äidissä ja muutamissa siskoissa...  Kun on näitä projekteja, jotka paisuu ja paisuu, kuten pyykkikasaprojekti minkä selvittäminen ei ole ihan suosikkilistan ykkösenä.

Astianpesukone ei tyhjene itsestään ja se vaikuttaa heti keittiön järjestykseen.
Tilkkupeittoprojekti kuuluu suosikkeihini, vaikka pari viimeistä iltaa meni lähinnä löhöillessä telkkarin edessä ja lukiessa. Eilen menin nukkumaankin jo heti yhdeksän jälkeen!
Tilkut mokomat sekoittavat  koko olohuoneen. Kun niitä tilkkuja pitää "säätää". Yritän pitää tilanteen hallinnassa, mutta tilkkupeittosyteemini on jatkuvan sabotaasin uhrina.
Sukkasadon suunnittelu ottaa myös oman tilansa.Pitää varata langat ja malleja valmiiksi syyskuun ensimmäistä päivää varten.

Työkassikin huutelee perään. Pitäis sitä ja tota. Kukaan muu kuin Nekku ei siitä kassista ole kiinnostunut kuin vasta sunnuntai-iltana. Onneksi minulla on yksi iltapäiväpainotteinen lyhyt päivä, silloin pystyn perehtymään näihin.

Mutta silti, hyvä fiilis. Kiva viikko takana ja meni hyvin siitä hiton luupiikkikantapäästä huolimatta! Tänään on mukava mökkireissu hyvässä seurassa.
 
Hyvää viikonloppua kaikille! Ja tervetuloa lukijoiksi uudet lukijat, teitäkin on taas tänne tupsahtanut!

14 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Ihanan suloinen sekamelska :) Mä nimitän sitä Peppi Pitkätossu-meiningiksi,eli ei niin turhan tarkkaa... :) Mukavaa mökkeilyä ja hyvää viikonloppua!

Risusydämen Marja kirjoitti...

Mukavaa helleviikonloppua mökkeilyn merkeissä sinulle!
Meilläpä on täällä hirmuhyrskynmyrskyn!! Molemmat pojat ovat muuttamassa viikonloppuna opiskelukämppiinsä, ja tietäähän ne miespuolisten henkilöiden pakkaus- ja muuttopuuhat....

Neferi kirjoitti...

Mitenkähän on niiiiin tutun näköistä...peiton paloja on täälläkin olohuoneen lattialla, ollut jo ainakin kolme viikkoa. Muusta nyt sitten puhumattakaan.

Mukavaa viikonloppua.

Paula Kristiina kirjoitti...

Välillä on juuri ihan hyrskyn myrskyn koko huusholli. Ei aina jaksa töiden jälkeen siivoilla. Tänäänkin oli sellanen päivä töissä että, huh huh! Piti siivoilla kun tulin kotiin, mutta olin ihan poikki. No, eipä tuo mihinkään katoa se on vissi! Mukavaa mökkeilyä ja aurinkoista viikonloppua:D

Rva Pioni kirjoitti...

Minulla on juuri yhtä järjestelmällistä sekä kotonani että työssä. Kaikki suunnitelmani etenevät kuten olen etukäteen kirjannut. Perjantaina mieli on levollinen ja rauhoittunut alkamaan lataavan viikonlopun viettoa. (Opettaja- lehdestä juuri lueskelin muiden kollegojen ajatuksia, niihinkin yhdyn kuten sinun näkökulmaasi).
Elämänmakuista;) Mukavaa viikonloppua!

ellu kirjoitti...

Kaikki on hyrskyn myrskyn tai ainakin..
Kun omaa huushollia katsoo, ei voi kuin huokailla, että onko meillä joskus ollut siistiä. Työkassi täälläkin tulee esiin vasta sunnuntai-iltana, kun katson maanantain ohjelmaa. Lankakeriä löytyy vähän sieltä sun täältä. Dalmis kuljettaa niitä jos ne on näkyvillä.
Oikein hyvää ja rentouttavaa viikonloppua!!

Nipi kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua Sinulle!!

Paula kirjoitti...

Meilläkin oli minun jäljiltäni vähän mullin mallin, kunnes eilen sain mehuprojektin pois keittiöstä, maksettujen laskujen kasan järjestettyä mappiin ja tänään pyykkiprojektin lajiteltua ja silitettyä ja kaappeihin. Hauskaa viikonloppua, minulla on työviikonloppu.

päivi-helena kirjoitti...

Meilläkin välillä mukava sekasotku, varsinkin kun olen levitellyt käsityökamppeet ympäriinsä. Lankoja siellä ja täällä.. Noo, välillä tulee sitten siivousinspis! Mukavaa viikonloppua!

Mari kirjoitti...

Osuipa sopivasti! Meillä on hallitsemattoman rajoilla keikkuva kaaos, kun ei ole ollut aikaa tai jaksuja siivoilla viikkoon :) Alkuviikosta lisi tarkoitus paneutua niihin puuhiin..ehkä..

Pirjo kirjoitti...

Meillä on välillä myös tuollainen hyrskymyrsky, kuten nytkin! Vaikka en edes käy töissä.. On vaan niin paljon kaikkea kivaa tekemistä ettei millään ehdi aina siivota! ;) Ei pieni sotku haittaa...

Kardemumma kirjoitti...

Kuvat voisivat olla vaikka meiltä kun oikein innostun jostain projektista. Tiskikone on aina täysi ja pyykit, voi niitä rakkaita, jokka on aina jossain vaiheessa. Huoh. Mutta käsityöt ennen kaikkea.

Peppi kirjoitti...

Ihanaaa- tuollasta meilläkin oikeesti on :) Astianpesukonetta en jaksais millään tyhjentää ja se TOdeLLA vaikuttaa keittiön siisteyteen. Heti kerääntyy pöydille käytettyjä kippoja. Ja ompelurojektit - ei niitä aina jaksa laittaa piiloon, että voi heti jatkaa kun siltä tuntuu:)
Rentouttavaa viikonloppua!

mustakissa kirjoitti...

Samaa laatua täällä! Mies aina valittaa kun projektini ovat siellä ja täällä. Viime viikolla hän yllätti kun tulin töistä. Oli käynyt ostamassa kaksi sängynaluslaatikkoa ja järjestänyt nätisti kaikki projektini niihin! Teki kyllä suuremman palveluksen kuin arvasikaan, mutta saas nähdä kuinka kauan saan tavarat palautettua paikoilleen, yritän;)
Mukavaa viikonloppua!