lauantai 22. tammikuuta 2011

Winter Wonderland

Sleigh bells ring, are you listening,
In the lane, snow is glistening
A beautiful sight,
We're happy tonight.
Walking in a winter wonderland.

Gone away is the bluebird,
Here to stay is a new bird
He sings a love song,
As we go along,
Walking in a winter wonderland.
             
 Tänään kun  olin ulkona pihassani tuli jotenkin ihan maailmaa syleilevä olo kauniissa lumimaisemassa. Muistan, että kun viime talvi oli luminen ja puhuttiin niin ilmastonmuutoksesta, ajattelin, että ihanaa, että saamme tämän vielä kokea yhden kerran. Nyt sitten tänä talvena, koemme sen jo toisen kerran peräkkäin. Lunta on joka paikassa, kaupoista lumikolat- ja lapiot loppu. Tuntuu, että lunta ei pysty enää pihassa pistämään minnekään, mutta... Miten kaunista ja ihanaa oli tänäänkin, sitä ei voi kuin ihmetellä. Ulkona tuli mieleen juuri tuo joululaulu Winter wonderland. On tämä niin ihmeellistä.

Tänään ostin kevättä odotellen ensimmäisen tulppaanikimpun. Se on minulla monivuotinen tapa. Viikonloppuna pitää ostaa tulppaaneita, niiden myötä tulee kevät.

5 kommenttia:

Paula Eskola kirjoitti...

Olimme tänään Salossa, ja koko matkan ihailin lumisia puita ja maisemia. Yksi tienpätkä (Siltasentie) Perttelissä oli uskomattoman kaunis. Piti pysähtyä ja ottaa siitä valokuvia. Se oli koivukuja, jonka huurteiset oksat kaartuivat tien ylle. Ajattelin, että panen tästä blogiin. En vielä kerinnyt, kun juuri tulimme kotiin. Avasin tietokoneen ja näin ihan samat tunnelmat ja ajatukset sinun blogistasi!

Så Vitt Jag Vet kirjoitti...

Vau ni hade sol idag. Hoppas solen hittar till oss i morgon.....
Ja snö finns det,men vackert. Jag gillar snö, Men är bortskämd
för min man gör snöarbetet. :)
Trevlig lördag kväll!
Kraam
Sanne

Auli kirjoitti...

Kyllä, aurinkoa riitti. Kun näytin blogin kuvat miesystävälle hän sanoi, että ei häntä kyllä kauheasti innosta nuo kuvat kun on tänään lähes neljäsataa kolallista kolannut!

Neferi kirjoitti...

Heh, meilläkin kyllästyimme jo kolaamiseen täysin siinä vaiheessa, kun katolta tuli lappeellinen lunta sisäänkäynnin eteen....muutoinhan luminen ja aurinkoinen maisema on hieno, kuten kuvista näkyy :)

Pirena kirjoitti...

Nätit nuo edellisen sukat, tykkään monivärisistä. Kauniita ne on noi talviset kuvatkin. Minä vaan olen niin huono (laiska)kuvaamaan.