maanantai 17. tammikuuta 2011

Valmiit


Eilen sain nämä valmiiksi! Kiitos Venla-gaalan. Sitä kun ei tarvinnut paljoa katsella, kuunnella vaan. Ihmeesti sitä venyy. Tytär kyseli näiden perään eilen  ja lupasin, että hiihtolomalla saat kun tulen Helsinkiin. Kuitenkin hän saa ne kun poikkeaa huomenillalla.Näiden ohje on täällä ja ohje oli kyllä selkeä, mutta mutta... Kuten sanoin on tosi vaikeaa tehdä näin tarkkaa hommaa näillä silmillä. Sydämien kirjominen oli yhtä tuskaa ja olisin jo kaivannut suurennuslasia. Siksi piti nöyrästi jättää kämmenien lintu kirjailematta: anteeksi suunnittelija Jorid!Tavallaan lapasten nimi "A bird in the hand" menee vähän hukkaan minun versioissani, mutta eipä mahdä mitään! Musta lanka oli suurin haittatekijä ja oikeasti jo ajattelen, että täytyykö minun kuitenkin hankkia kaksiteholasit, joita vastaan pyristelen. Näen likinäköisenä lähelle hyvin (esim. lukea) mutta tuntuu, että näkökenttä syvyyssuunnassa on jotenkin tosi kapea! Ja sekös harmittaa!

6 kommenttia:

Paula Eskola kirjoitti...

Hienot tuli joka tapauksessa! Minulle kyllä liian vaikeat. Minulla on eri lukulasit ja eri käsityölasit. Lukulaseilla en nää tehdä käsityötä, ja käsityölasit ovat liian voimakkaat lukemiseen. Käsityölasit hankin Tiimarista.

Neferi kirjoitti...

Tyylikkäät.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat vanttuut!

Auli kirjoitti...

Kiitos vaan kommneteista. Olin itsekin tyytyväinen vaikkakin rakas tyttäreni sanoi heti, että onks nois sydämis jotai kummallist? No, kyllä hän silti niistä tykkäsi!

Pirjo kirjoitti...

Ihanat! Sain juuri valmiiksi omani - kiitos sinulle linkistä. Hankala oli, mutta kyllä jotenkin oli nautinnollistakin.

Hieno purkkikokoelma, ja täytyy sanoa, että minusta nuo värikkäät kirjosukat ovat tosi hienoja!

Agatha kirjoitti...

Kertakaikkisen upeat! Pirjon linkistä päädyin tänne kurkkaamaan :)