lauantai 15. tammikuuta 2011

Ohi ja edessä


Joulu on ohi, mutta kevättä päin ollaan menossa, vaikka ulkona on tosi kylmää.Tämä pieni riisuttu (joulu)kuuseni todistaa sen,


 koska se on ihan täynnä pieniä kauniita uusia alkuja. Mielenkiintoista seurata, alkaako se peräti kukkia. Joskus on käynyt oikean kuusen kanssa niin, mutta tosi harvoin! Nyt meinaan helliä sitä ja hoivata huolella ja yrittää saada sen säilymään hengissä kevääseen ja istuttaa sen maahan!


Vaikka joulukoristeet, valot ja kyntteliköt on pakattu tiiviisti odottamaan tulevaa joulua varastoon, kynttilöiden poltto jatkuu kodissani pääsiäisen yli. Kynttilänjalat ja kynttilät vaan muuttuvat joulusta. Tälläistä kynttilätelinettä pulloon olen kaipaillut, kun jossakin olen sellaisen joskus nähnyt. Kävin  kaupungilla ja tämä sattui silmiini: -70%, hinta loppujen lopuksi alle 3€. Kerrankin osuin oikeaan paikkaan oikealla hetkellä! Pullokin oli omasta takaa ja vielä oiken värinen, ainakin tähän pöytäliinaan! Jotenkin sininen tuntuu ihanan raikkaalta joulun jälkeen!

1 kommentti:

Paula Eskola kirjoitti...

Ihan samat fiilingit on minulla ollut tänään: ohi ja edessä. Nyt minä olen siinä välissä, niin että meillä on vielä joulun amaryllikset (valkoinen ja punainen) ja sähkökyntteliköt, koska en ole malttanut panna kynttelikköjä komeroon. Kevään lupaus oli tänään jo ilmassa ainakin täällä, mutta minä en ole vielä siellä, vaan jossain "välissä", en siellä enkä täällä.