keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Pieniä luontokappaleita
Pieniä luontokappaleita, sisällä ja ulkona. Niiden katseleminen on jotenkin rauhoittavaa. Nekusta on kiva nukkua lankakasoissa. No, onneksi hän asuu täällä. Rosvo katsoo lintulautaa ja on lähikuvassa niin kaunis!

Lintulaudan ympärillä on koko ajan kova vilinä. Lintulaudan elämää jaksaisi katsella vaikka kuinka kauan. Se on vähän kuin tuleen tuijottelu. En ihmettele isääni, joka jaksoi viimeisillä voimillaankin seurata lintulaudan tohinaa ja silloin kun vielä oli voimissaan lämmitti saunaa hartaasti tuleen tuijotellen. Usein kissa seuramaan.

5 kommenttia:

Paula Eskola kirjoitti...

Kynttilänliekki on kerrostaloasujalle terveellistä tuleentuijotusta. Miten Nekku pystyy noin rauhallisen ja tyynen näköisenä makaamaan lankakerien joukossa? Ruska tulee ihan villiksi, kantaa lankakeriä ympäri huushollia, syö niitä ja riistä ne sötköksi. En uskalla pitää lankakeriä edes sen ulottuvilla. Sen sijaan olen luovuttanut Ruskalle villalangasta punotun noin 1,5 leveän pirtanauhan. Sitä se jaksaa vetää perässään, lisäksi viime aikoina sille on tullut tapa panna nauhan toinen pää vesikuppiinsa.

Anonyymi kirjoitti...

Miksei ole Rosvosta kuvaa? :(

Anu

Auli kirjoitti...

Nyt on Rosvosta kuvia! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä! :)

Anu

Anonyymi kirjoitti...

Eläimet ovat niin kauniita! Niiden kauneus perustuu ehkä osittain siihen, että ne ovat niin sinut itsensä kanssa. Ovat sellaisia kuin ovat eivätkä yritä olla mitään muuta.

Oravat ovat muuten todella kauniita eläimiä. Mulla oli kerran yksi hoidossa ja hoisin ja katselin sitä lähietäisyydeltä muutaman päivän. Kauniit, mantelisilmät, ihanat tupsut korvissa ja upea häntä. Ainoa mikä siinä oli rumaa oli keltaiset rotanhampaat.

Anna