sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Kirjoneulelapaset
Vietin vuorokauden J:n luona hänen kodissaan taas ihan kuin mökillä, vaikka hänen talonsa on ihan normaali omakotitalo ja vielä parikymmentä vuotta uudempi kuin omani. Sen talon tekee erikoiseksi se, että siellä ei ole tietokonetta eikä telkkaria. Siellä lämmitetään uunia ja saunaa. Istuskellaan ja jutellaan vaan. Esim. eilen tutkimme hänen Berliinistä ostamaansa vanhaa tietosanakirjaa, joka oli vuodelta 1964. kyllä on maailma muuttunut niistä ajoista: Porissakin oli asukkaita vain 54 000! On niitä nyt sentään jo lähes 85 000....

Sain sentään neulotuksikin. Valmiiksi tulivat nämä kirjoneulelapaset joiden ohje on Raverlyssa. Suunnittelija on Heather Desserud. Hänellä on muitakin ihania malleja mm. nämä ihanat. Näiden lapasten peukkuun ei mahtunut kuin yksi kukka. Minun peukaloni kun loppui kesken! Johtui varmaan langasta joka oli ikivanhaa 100% villaa, vallan joustamatonta sellaista vanhanaikaista 2-säikeistä.Lapasista siis tuli ehkä sillä silmukkamäärällä turhan isot, mutta ihanan lämpimät ja oikein sellaiset vanhanaikaiset vanttuut!

5 kommenttia:

Neferi kirjoitti...

Näyttävät hienoilta ja lämpimiltä.

Pirena kirjoitti...

Nätit kintaat. Minullakin on kirjoneulesukat tulollaan, kohta valmiit, puoli terää puuttuu.
Tuo tyynyliina on kaunis. Minäkin tykkään kirjomisesta, mutta alkaa tuo näkö tehdä tenää vaikka on lasitkin.
Ostin kanssa viimetalvena 5 kerää tuota Puro-lankaa, kun alennuksella sai. Eivät ole vielä päässeet miksikään.

Tintin kirjoitti...

Kauniit lapaset!

Matleena kirjoitti...

Kauniit lapaset! Väritkin minun mieleeni. :)

Kiitos visiitistä ja kommentista blogissani! Minä tulin heti vastavierailulle ja löysin täältä vaikka mitä kivaa ja kaunista, joten enköhän poikkea jatkossakin.

seijastiina kirjoitti...

Siis aivan ihanat kuvioinnit lapasisssa ja kauniit ovat, minä tykkään lapasista ♥