maanantai 3. tammikuuta 2011

Sukat makkaralla

 Marimekon Sukat makkaralla-lasit sopivat hyvin yhteen näiden Tiimalasi-sukkien kanssa, joiden nimi voisi hyvin olla Sukat makkaralla-sukat. Näitä oli kiva kutoa, malli oli helppo ja sujui mukavasti Komisario Lynleyn seurassa kudottavaksi.Kummasti sitä pystyy alitajuisesti oppimaan laskemaan nurjia ja oikeita silmukoita, vaikka katsoo televisiota samalla! Kaksi päivää on melkein mennyt telkkaria katsoessa. Olen koko syksyn ja talven ottanut talteen kaikki sunnnuntain Lynleyt ja vieläkin niitä on kolme katsomatta.
Tässä valmiit sukat kuvattu ilman salamaa päivällä. Kuviot tulevat paremmin esille. Varmaan teen vielä toiset samalla mallilla. Nämä lähtevät Helsinkiin.

6 kommenttia:

-maria- kirjoitti...

Hauska malli ja kauniin väristä lankaa!

Anonyymi kirjoitti...

Miten makkarat on oikein tehty? Voisiko J. ystävällisesti taas käyttä skanneria ja sähköpostia? Onko nämä tehty 2,5 -puikoilla?
-nimim. 'tahtoo samanlaiset' eli sisko P.T.

Auli kirjoitti...

Maria, kiitos vaan! Lanka on Kirjo Pirkkaa, Pirkanmaan kotityön lankaa.

Päivi, sopii! On tehty 2,5 puikoilla.

Så Vitt Jag Vet kirjoitti...

Hej Auli! Aloin melkein ikeä kun huomasin kommentisi. Aivan ihana tavata näin..... En ole vielä lukenut blogisi mutta voit olla varma että seuran tiivisti. Aivan mahtavaaa..... tämä blogimailma...... Jipiii !
Tavataan pian odelleen täällä. Miten osuit blogiini. Sattumaltako ?
Jätte många kraamar till dej Auli!!!
Sanne

Auli kirjoitti...

Sanne! On tämä blogimaailma kyllä pieni! Oli hauska tavata näin, kolmenkymmennen vuoden jälkeen. Näin kommenttisi Villakettu-blogissa ja tunnistin nimesi ja omassa blogissasi myös kuvasi!
Hyvää vuoden jatkoa ja tapaillaan näissä merkeissä!

Neferi kirjoitti...

Näistä sukista tuli todella hyvät ♥