maanantai 15. marraskuuta 2010

Pimeää

 Voi tätä pimeyttä! Kun tulin töistä kotiin tänään kauppareissun jälkeen kello neljä, oli jo pimeää. Satoi ja katuvalot eivät vielä palaneet. Yleensä kotiin tultuani sytytän heti kynttilöitä palamaan. Mitään muita "joulu"valoja en ole vielä ottanut käyttöön kuin paperinarupallon, jonka tein pari vuotta sitten Porin taitokeskuksessa. Ikkunavalot saavat odottaa vielä pari viikkoa; ainakin siihen asti kun pesen ikkunat. Ei huvita yhtään se homma....
Kudon perussukkaa yhden työkaverin miehelle raitalangasta, jonka olen muutama vuosi sitten ostanut. Usein on hyvä, että on helppo ja vaikea työ rinnakkain tehtävänä. Vaikea aktivoi ja antaa haastetta, helppo taas on sellainen mukava televisioneule. Aloin kutoa lapasia tämän ohjeen mukaan.Tarpeeksi haasteellista. Eikö ole ihania malleja muutkin? Ylin oli ilmainen, mutta muut maksavat. Ne kissalapaset olisi ihanat, mutta olen vähän uuno ostamaan niitä. En ole vielä rohjennut ostaa näiltä sivuilta. Sikäli naurettavaa , että muutama vuosi sitten ostin hotellihuoneen viikoksi Lontoosta jostakin vähän epämääräisestä hotellista netin kautta ja se sentään maksoi enemmän kuin muutaman dollarin... No jos oikein innostun, niin sitten pitää vaan rohkaistua. Ei ne mallit todellakaan ole kalliita. Muutamia euroja vaan.

4 kommenttia:

Neferi kirjoitti...

Käsitöitä pitää olla joka lähtöön tekeillä. Siis ainakin neljä keskeneräistä koko ajan :)

Narupallo näyttää tosi kivalta.

Auli kirjoitti...

Kiitos! Minäkin pidän siitä pallosta. Sen tekeminenkin oli kivaa vaikka vähän suttuista puuhaa. Tein kotonakin toisen ja tytär myös. Kun työ oli kuivunut ja ilmapallo puhkaistu niin kauhein homma oli pujotella se valosarja sinne sisälle. Käytin apuna pitkää koukkuamiskoukkua. Onneksi valot palaa vielä koska niiden pois kiskominen olisi mahdotonta. Niin solmussa ne ovat!

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi muru on aina sua vastassa kun palaat pimeään kotiin. Hänet nähdessään kyllä aina piristyy! :)

- Anu

Auli kirjoitti...

Älä muuta sano! :) Ja voit kyllä ottaa häntä yökylään jos haluat!