maanantai 29. marraskuuta 2010

Kissojen välisestä ystävyydestä


 Kissojen välinen ystävyys näyttää aika rajulta. Nekku on ollut meillä nyt viikon ja kissat kyllä ilmiselvästi ovat kavereita. Taisteluleikit ovat edelleen suosiossa, mutta ehkä vähän tasoittuneet alkuhuuman jälkeen. Eilen laskeskelin kun olin kotona koko päivän , että neljä kertaa oli kova meno päällä. Menoon sisältyy juoksua, milloin Nekku milloin Rosvo perässä. Parketti vaan tömisee. Muutaman kerran sohvalla istuessani jompi kumpi loikkasi karmille ja siitä melkein ylitseni niin, että olin saada sydärin. Sitten painittiin ja purtiin toista ja tömistettiin tassuilla toista kylkeen.Näytti ihan kauhealta touhulta.
 Lauantai-illalla Nekku oli taas Rosvolta valloittamallaan kiipeilytelineen ylimmällä tasanteella, mistä hän kerran jopa ajoi Rosvon pois. Rosvo hyppäsi nukkuvan Nekun viereen ja alkoi hellästi nuolla Nekun niskaa ja selkää.
 Nekku näytti ilmiselvästi tyytyväiseltä. Muutaman minuutin päästä Rosvo hyppäsi pois ja Nekku jatkoi uniaan. He olivat tosi söpöjä ja oli hieno saada talletetuksi tämä hellä hetki...
                     .... ennen uusia kahnauksia ja
 
                       painiotteluja!
        Tässä lähikuvassa kissaneiti Miu Miu Nekku Neilikka, ikä n.1/2 vuotta!

5 kommenttia:

Paula Eskola kirjoitti...

Kiva kuul et kissat o kaverustunu näi hyvi. Nualemine o mu miälestäni aika intiimi hellyydeosotus. En nähny, et Sohvi olis yhtää kerttaa elämäs aikan nuallu Keiju-kissaa, Keijun näi kyl joskus harvo varovasti nualeva Sohvi ottaa. Ja Sohvi pani silmät kii ja arvos tunteva näkösen otti tämä suasio-osotukse vastaa. Mut ei nuallu takasi.

seijastiina kirjoitti...

Voi miten kauniita kissoja ovat, söpösiä ♥
Hiukan villejä välillä kissojen leikit, mutta on ne ihania!

Kiva kissamainen blogi, taidan jäädä tänne :)
Mukavaa viikkoa!

Neferi kirjoitti...

:) :)

Auli kirjoitti...

Kiitoksia Seijastiina ja tervetuloa vaan! Kissat ovat söpöjö ja nytkin kun olen töistä lähdössä kotiin tuskin maltan, että pääsen heitä tapaamaan!

Anonyymi kirjoitti...

:´) <3

- Anu