keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Huh huh

 Tänään oli aika hässäkkä päivä töissä. En istua ehtinyt kuin just vartiksi ruokapöytään ja siinäkin oli kiire välituntipalaveriin. Iltapäivällä lähdimme oppilaiden kanssa retkelle ja sieltä piti mennä vielä takaisin luokkaan järjestämään kun omat tavarat jäivät levälleen....Kotona odotti huumaava orkidean tuoksu. Kukka vaan lisää kukintoaan!
 Vähän vielä jännitän miten kissat pärjäävät keskenään, mutta sieltä he kömpivät tahoiltaan silmät ristissä, eli olivat olleet nokosilla...
Eilen sain tämän lapasen tähän malliin. Sen neulominen on mukavaa, mutta haastavaa sikäli, että sitä sitten vaan tehdään. Siinä ei voi paljon keskittyä telkkariin tai muuhun, koska purkaminenkin harmittaa. Tämä on vähän kuin sudokaa ratkaisisi. Ainoa vaan, että tästä jää jotain konkreettista jäljelle.

2 kommenttia:

Paula Eskola kirjoitti...

Aika hyvä, et orkidea o säilyny silt villilt pikkutiikeriltäki. Ehkä senki tähde, et hänel o muutaki ohjelmaa ko levitel kukkamultaa tai hyäkkii orkidea kimppuu, ko o kissakaveri samas huushollis. On ne kauniit vanttuut!

Neferi kirjoitti...

Tuleepa hienot lapaset.