lauantai 20. marraskuuta 2010

Turvallisuus ennen kaikkea!


 Minulla on ollut kunnia olla parisuhteessa ompelutaitoisen miehen kanssa yli kahdeksan vuotta. Ihmeellinen sattuma sinänsä, että juuri minun mieheni osaa myös ommella. Alkuaikoina muistan, kun hänen luonaan ompelin hänen ompelukoneneellaan jotain, hän oli vallan ihmeissään, että MINÄ osasin puolata koneella ja laittaa siihen langat! No, täytyy sanoa, että ei hän nyt vallan jatkuvasti huristele koneella, mutta aina tarpeen tullen. Jos pitää vaikka haalareita paikata tai muuta sellaista.Tällä hetkellä hän tekee metsurinpuseroa ostetusta piirretyn kaavan mukaan purkamastaan teltasta! Projekti on pahasti kesken ja äsken hän kommentoi, ettei tiedä valmistuuko koskaan..
 Joskus hän saa oikein inspiraation! Yllä esittelen hänen ompelemiaan varoituskolmioita, joita käytetään traktorin perävaunun ylipitkän kuorman merkitsemiseen. Ne on valmistettu kierrätysmateriaalista: mm. vanhasta haalarikankaasta ja kierrätyksestä ostetusta huomiovärisestä materiaalista. Heijastinnauhat on kyllä ostettu, osa tosin purettu heijastavasta liivistä.Nämä kolmiot on tarkoitus naruilla sitoa vaikka puurankakuormaan.
 Tässä Rosvo esittelee samaan "mallistoon" kuuluvaa puutavaran ympärille kierrettävää varoitusliinaa. Se auttaa kuorman näkymistä sivulta.
Kaikissa tuotteissa on otettu huomioon myös säilytys ompelemalla kiinnityslenkit!

2 kommenttia:

Paula Eskola kirjoitti...

Mainio kuvaus J:n ompelutöistä!

Neferi kirjoitti...

Niissähän on kaikki kohdillaan eli tarkoitus, kierrätys ja ripustus.

Itse tässä juuri mietiskelen, mitä voisi tehdä pyyhkeiden ankeille ripustuslenkeille....