maanantai 1. marraskuuta 2010

Kissakaveruksia ja painiotteita

Kissani Rosvo on sisäkissa.Naapurissa asustaa ulkokissa. Joskus kissat tuijottavat toisiaan ikkunan läpi. Näin he tuijottivat toisiaan aamun hämärissä muutama päivä sitten.

Onneksi Rosvo on nyt viime kesästä alkaen saanut itselleen kissakaverin, joka käy häntä aina välillä tapaamassa. Nekku oli meillä nyt kaksi yötä yökylässä ja meno oli mahtavaa. Seuraavassa kuvasarjassa kissat esittelevät paini- ja nyrkkeilyotteitaan! Nekku on puolet Rosvon koosta mutta ei kyllä taistelutaidoissaan jää toiseksi. Hänellä on rohkeutta hyökätä isomman kimppuun aina vaan uudestaan ja uudestaan. Toisaalta he sitten kyllä välillä nukkuivat rauhallisesti ja silloin kyllä toinen antoi toiselle rauhan. Eilen kun Nekku poistui paikalta, Rosvo kiersi ja haki kaveriaan. Yöllä hän vähän maukui. Ihmetteli varmaan, että minne se kiva pikkukissa katosi. No, jos hyvä tuuri käy kissa tulee meille huomenna illalla käymään, että kissat saavat vähän vielä leikkiä!


2 kommenttia:

Paula Eskola kirjoitti...

O kyl aika vaikeet ottaa vauhdis olevast kissast jottai tolkullist kuvvaa, ja viäl sit ko niit o kaks ja kovas menos. Silti näis näkkyy tassuheilautust ja painiasentoo. Seki kuva o hauska jos Rosvo pittää Nekkuu poskist kii.

Auli kirjoitti...

Joo! Niinsanotusti tässä viimeisessä Nekku flinauttaa Rosvoa!