lauantai 9. heinäkuuta 2011

Myrskyn jälkeen jazzia

Tänään kauhean sateen jälkeen alkoi aurinko paistaa kirkkaasti. Taas tänään kotikaupunkini joutui hirveän sateen ja ukkosmyrskyn kouriin. Käykääpä katsomassa täältä Teuvon kuva siitä pilvestä, minkä minäkin näin, mutta minä tosin eri suunnasta. Lähdin jo bensatankin korkin avattuani pakoon bensa-asemalta tuulen melkein napatessa korkin  ja salamien iskiessä kovalla voimalla. Kun ensimmäiset rakeet iskeytyivät asfalttiin ajoin turvaan tänne kotiin! Hienoa, että joku saa kuvan tuollaisessa tilanteessa... Tai sitten minä olin ihan liian lähellä sitä pilveä!

Tässä esittelyssä KYH-työni numero  24, sukat Regia Jazz Color langasta. Vihreän eri sävyjä ei ollut vaikeaa löytää pihasta, keltaista vähän vaikeampi.
Huomenna ajelen kohti Koskea Paula-siskoni luo yhdeksi yöksi. Runsaan viikon päästä onkin sitten tiedossa vähän pidempi matka, halki Suomen Punkaharjulle.
Mutta ensi viikolla Porissa soi musiikki kun Jazz-festivaalit käynnistyvät kunnolla. Sukat sopivat siis hyvin viikon teemaan.

15 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Toivottavasti jazzeille ei osu noin hurja ilma! Kävin katsomassa Teuvon blogissa upeita kuvia ja yritin jättää kommentin, mutta error-sivu aukesi, joten ehkä Teuvo lukee täältä: hienot kuvat vaikuttavasta luonnonilmiöstä!
Minä en huomannut mitään ukkoseen viittaavaa täällä Korppoossa, vaikka luulisi, että tänne jotakin näkyisi tai kuuluisi jos Satakunnassa on kova myrsky.

Anonyymi kirjoitti...

Meillä ei myrskyä näy, on vain hiostava ilma ja tooosi lämmintä. En kaipaa ukkosta kun se pelottaa. Ilma vois viiletä ilman ukkosta. Pitää toivoa oikein kovasti.
Tosi paljon olet tehnyt sukkia. Mahtavaa ja
kiva idea etsiä kuviin värejä luonnosta.

Paula Kristiina kirjoitti...

Ei se myrsky tullut sitten tänne vaikka koko aamun jytisi lähistöllä! Se tuli sitten teille sinne Poriin. Taas on kauniit sukat ja kuvattu kans niin kauniisti:D

Mammutti kirjoitti...

Upea kuvakollaasisi ja kauniit sukat!
Minäkin kävin kuvaa katsomassa ja kyllä siellä on hurja ilma ollut. Meillä taas on päivän ukkonen kiertänyt lähikunnissa, muttei päälle tullut. Päiväni menikin kuskatessa tavaroita (yritin värjäillä) ja pyykkejä ja mattoja sisään ja ulos. Välillä tuntui, että hetken kuluttua jyrähtää ja hetki siitä aurinko paistoi kuumasti ja ilma hiosti niin vietävästi. Samoin viimeviikonlopun ukkoset kiersi lähellä, muttei edes pisaraa vettä meille tullut.

Pirjo kirjoitti...

Täällä ei sitten sada ei millään! Se ukkonenkin on varmaan mennyt ihan läheltä jostain ohi vaan... Kaipais jo vähän sadettakin...
Hyvät teemaan sopivat sukat olet tehnyt ;)

MariJ kirjoitti...

Voi miten upea ukkoskuva linkissäsi! :) Toivoo tännekin tuollaista kunnon ukkosta! Tänään kyllä oli ainakin 3-4 ukkoskuuroa Oulussakin, ja vettä tuli kerrassaan upean paljon kerralla, mahtavaa! :) Nautin suunnattomasti, kun sain pitkästä aikaa sukkani, kenkäni ja hameen helmanikin märiksi sadesäässä, vaikka olinkin katoksen alla - tervetullutta kaiken sen hiostavan paahteen jälkeen. :) Mutta harmillisen kesynnäköisiä olivat pilvet täällä, eikä mitään raju-ukkosta ollut missään vaiheessa, tykkään enemmän kunnon rytinöistä kuin pikku jyrinöistä. ;)

Kauniit ovat sukkasikin! :)

Neferi kirjoitti...

No jopas olikin myrsky. Meillä vain kumisi ympäriinsä ja tuli ehkä kaksi tippaa vettä...

Anonyymi kirjoitti...

Täällä vielä odotellaan kesän ensimmäisiä kunnon ukkosia..
Suurkiitos ihanasta craft-it-forward-paketista! Sukat ovat juuri oikean kokoiset ja tuskin maltan odottaa, että saan kiskoa ne jalkaani ensimmäisten viileämpien kelien saapuessa :)

Tintti kirjoitti...

Ihania nämä kuvakollaasit!
Hyvin sopivat sukat paikkakuntasi teemaan.

Huima ukkospilvi. Täällä etelessä vaan kaihoten katsomme sisämaassa siintäviä ukkospilviä. Minäkin kaipaisin kunnon sadetta helpottamaan tätä pakahdtuttavaa kuumuutta.

Hauskaa jatsiviikkoa!

sinisukka kirjoitti...

Olit mielessäni kun luin tekstitv-uutisia Porin ukkosmyrskystä - aikamoinen taas! Olen ikäni asunut järviseudulla, jonne ukkoset eksyvät harvoin (koputan puuta!!), yleensä kiertävät kaukaa, joten en tiedä mitään moisista myrskyistä... tuntuvat vaan lisääntyneen nuo tuhoisat ilmiöt...toivottavasti eivät enää yleisty!- Kollaasi jälleen silmäähivelevä :D

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Eilen oli Riihimäelläkin vihdoin kunnon ukkosmyräkkä ja ilma raikastui mukavasti. :)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Hienot kuvat, mutta hurja kokemus, luonto on välillä arvaamaton..sade kyllä raikastaa. terveisiä romulyyli-riitalta.

Matleena kirjoitti...

Meilläkin on tänään jyrissyt ukkonen ja tullut rankkojakin sadekuuroja, mutta yhtään salamaa en ole nähnyt, joten kesyä on meidän ukkosemme teidän ukkoseen verrattuna.

Monia kauniita sukkia tuo sinun KYHäilysi tuottaa.

Marjut kirjoitti...

Aikamoisia ukkospilviä! Meillä jyrisi parina päivänä, mutta mitään viime viikonlopun tapaista ei onneksi tullut.

Kivat sukat jälleen.

Taina kirjoitti...

Kunnon myräkkä kyllä raikastaa ilmaa ihanasti. Meillä kuului vaan parikertaa kumahdusta ja siinä kaikki, edelleen hellettä. Kuvakollaasi on erittäin onnistunut, tykkään noiden sukkien väristä.