maanantai 25. heinäkuuta 2011

Kerimäen kaunis kirkkoKun lähistöllä liikuin, oli pakko poiketa tutustumassa Kerimäen kirkkoon. Kirkkohan on maailman suurin puukirkko ja se oli kyllä vaikuttava kooltaan. Se on valmistunut vuonna 1848.  Pidin jollakin erityisesti kirkon pylväiden maalauksesta. Maalaus oli suorastaan modernin näköistä. Lasimosaiikkikynttiläkruunut olivat tosi kauniit. Kuin piste I:n päällä oli kaunis luonnonkimppu alttarilla. Kyllä tässä oli pällistelemistä. Meinasi mennä niskat  nurin!

11 kommenttia:

Maikki kirjoitti...

Kaunis kirkko ja olipa ihana tuo luonnonkimppu alttarilla!

Marjut kirjoitti...

Vuosia sitten on tullut käytyä ja vaikutuksen teki silloinkin.

Hepsi kirjoitti...

On se upea! Minä olen ollut aikanaan tuolla serkuntytön häissä.

Ilona H kirjoitti...

Muistaakseni olen käynyt tuolla 90-luvulla. Näyttäisi siltä, että sitä on remontoitu sen jälkeen. En tiennytkään, että se on mailman isoin puukirkko, luulin että vain Suomen.

Anonyymi kirjoitti...

Kirkko on kokonsa puolesta kyllä todella iso ja kaunis. Pari vuotta sitten pikaisesti ohikulkumatkalla kävin ihailemassa. On siinä rakentajat muinoin tehneet kovan työn. Puukirkot on kivoja, niissä on semmoinen oma tunnelma, tai noh, kirkoissahan on aina.

Paula Kristiina kirjoitti...

Kaunis ja tunnelmallisen näköinen kirkko. En ole itse käynyt tuossa krkossa. Luonnonkukat ihanat:D

Marja kirjoitti...

Oih, tuossa kirkossa kävin joskus ennen vanhaan luokkaretkellä.

Daisy kirjoitti...

Kun näin kuvasi, pylväät näyttivätkin tutuilta, vaikken niitä muuten olisi muistanut. Piipahdin tuossa kirkossa 80-luvun alussa.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Kauniita kuvia. Minäkin olen käynyt tuolla.

Neferi kirjoitti...

Lasijutut ovat todella hienoja.

Pirjo kirjoitti...

On tämä kyllä hienompi kuin se minun esittelemäni.. Ja hieman eri aikoihin tehty.. Viikin kirkko on vihitty käyttöön 18.9.2005. :)