lauantai 2. heinäkuuta 2011

TicoTico

Eilen sain valmiiksi sukat TicoTico-langasta. Tämä on 14. KYH-työ. Lanka oli minulle uusi tuttavuus, mutta ihan positiivinen sellainen. Erityisesti tykkäsin siitä, että vaaleassa värissä oli näitä tummempia täpliä, lanka saa siittä kivaa elävyyttä. Näihin sukkiin täsmäsin raidoituksen, koska värikierto on niin pitkä. Ihana kliiviani kukkii nyt niin, että kaikki 11 kukkaa ovat avoinna. Saman verran, 11 työtä on vielä kesken. Matemaattisesti laskettuna viidessä päivässä pitäisi tehdä kaksi työtä valmiiksi.... Ei tunnu kauhean isolta hommalta, nyt kun on vielä enemmän paksulankaisia sukkia jäljellä ja ohuemmat alkaa olla valmiit. Siinä on kyllä aikamoinen ero jo neuloo 2,5 tai 3,5 puikoilla....

23 kommenttia:

MariJ kirjoitti...

Nätit sukat! Hassua muuten, mun samaisessa pinkki-puna-keltaisessa Tico ticossa ei ollut noita täpliä oranssin ja keltaisen joukossa, ei ainakaan noin paljoa. Eli värjäyserissä lienee eroa?

Kardemumma kirjoitti...

Kliivian väriset kauniit sukat! Minulla vielä 15 kesken KYHissä, joten aika hyvältä näyttää.

Saila kirjoitti...

Ihana, hassu tico tico -tunnelma kollaasissa! Komea on kliiviasi.

Hepsi kirjoitti...

Ihanasti kuvatut sukat!

Henrietta kirjoitti...

Ihanan pirtsakat sukat, noissa kelpaisi jalan olla:)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanat sukat ja ihananat värit.

Riitta Sinikka kirjoitti...

Hei, Auli! Piipahda romulyylissä..arpajaisten tiimoilta uutisia Sinulle!! terveisin romulyyli-riitta.

Neferi kirjoitti...

Tykkään kanssa tästä langasta, koska sukat voi pestä jopa 60 asteessa, ainakin sinisävyinen lanka kesti pesun meidän koneessa..ja pesun jälkeen niistä tulee pehmoiset.

Askartelin itte kirjoitti...

Tosi ihana väri sukissa. Mukavaa sunnuntaita. Teillä on ollut ilmeisesti kova ukkonilma?

virkattu lintu kirjoitti...

Onpa kauniit sukat! Ja kukat myös :) Hienosti samaa sävyä kaikki.

Pirjo kirjoitti...

Kivat sukat jälleen! Minulla on puorinyt yksi Tico Tico-kerä vaikka kuinka kauan tuolla lankakorissa, se on niin ohutta, etten oikein ole osannut siitä mitään tehdä.. Jos kokeilisi vaikka sitten sukkia :) Kohta täytyy lähteä junaan paistumaan!

Lila kirjoitti...

Kauniit sukat ja kaunis väri:)

Matleena kirjoitti...

Ihania kukkia ja nätit sukat! Minustakin Tici Tico on ihan kelvollista sukkalankaa ainakin tehdessä, miten käyttäytynee käytössä, siitä ei ole kokemusta. Ja kun tykkään mieluummin kutoa ohuesta langasta kuin paksusta, niin sopii senkin puoleen minulle hyvin. Piti muuten käydä ihan laskemassa oman kliiviani kukinnon kukat ja niitä oli yhdeksän, siis sinulla on isompi! ;)

Matleena kirjoitti...

Tulipa hassulta näyttävä kirjoitusvirhe: Tici Tico!!! ;DD

Taina kirjoitti...

Kivat sukat ja hieno kuvakollaasi:)

Päivi kirjoitti...

Mistähän kliiviasi on intoutunut kukkimaan noin kovasti? Oletko saanut selville?

Päivi kirjoitti...

Turkoosinvihreä ticotico on myös kaunista. Mutta ikävää ja erittäin harmillista on sen sijaan se, että Novita on kopioinut nuo raitalagat Online-langoista ihan täysin ja härskisti. Säästänyt siis suunnittelukustannukset, mitä en tietenkään voi mitenkään hyväksyä! Kyllä Suomessakin varmasti osataan suunnitella kauniita raitoja!!

Paula kirjoitti...

Hienoa että työt edistyvät koko ajan! Eikös se kliivia alkanut kukkia jo silloin kun kävin teillä, siinä oli silloin jo muutama kukka? Mokkulan käyttöön ottaminen oli uuvuttava sähläys enkä ymmärrä miksi tämä nyt rupesi toimimaan. Enkä tiedä, miten pääsen tänne seuraavan kerran, helpomminko vai vaikeammin.

Zelda kirjoitti...

Tico ticot ovat kivoja väritykseltään. Mukavan iloiset ja värikkäät:)

Pirjo kirjoitti...

Kyllä KYHäilyssä on paljon hommaa! Hienot sukat ja aivan ihanan värikkäitä tyynyjä alempana. Hienot värit - kesäiset ja raikkaat.

Mammutti kirjoitti...

Ihanasti värit kukkien kanssa meneekin ja kauniit on sukat!

Auli kirjoitti...

Päivi voipi olla näin. Silti minusta aika monet raitavärit muistuttavat toisiaan, Regiat, Onlinen langat ja yhdet norjalaiset tai ruotsalaiset, en muista nimeä on ihan samankaltaisia. Varmaan ristiin rastiin matkitaan. Silti just tälläistä Tico Ticon kaltaista näin pitkäväristä lankaa en ole nähnyt, enemmän niintä Seitsemän veljeksen ja Nallen raitalankojen kaltaisia..
Paula, voin kuvitella, että mullakin olis mokkulan kanssa vaikeuksia... Toivottavasti onnistut sitä käyttämään vielä!

sinisukka kirjoitti...

Kokeilepa tehdä sukat TicoTicosta niin, että kudot kahdella eri värillä vuorotellen 3-4 krs:n raitoja :D Tuli ihanat Peppi Pitkätossu-tyyliset polvarit!! Miten nuo kukat ovatkin ihan sukkiesi väriset!