sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Pingotusta ja sadetta
 Petuniani pingottuu mutta kuivuuko se koskaan. Sen näkee joskus. Ilmankosteusprosentti kun lähenteleli eilen sataa 100:aa.... nyt "enää " 85. Tänään pistän sen yöksi kuivumaan saunaan ja lattialämmön päälle.Onneksi jättistrykoksilevyni on kevyt kantaa!
Eilen oli ihan kauhea ukkosmyrsky ja kaatosade. Terassilta sain otetuksi kuvan siitä, miten vesi syöksyi suoraan yli katon ja ränneihin ei mahtunut kuin murto-osa. Oli se sade, tosiaan!

19 kommenttia:

JaanaElina kirjoitti...

Meilläkin oli kauhea myrsky mökkipaikkakunnalla.Tavaraa lenteli pitkin pihaa mm. saunan terassin puutarhakalusto.Yhdestä kuusesta katkesi latva ja muista puista lenteli oksia.Uskomaton voima tuulella.

Nyt pitää tutkiskella aiempia postauksia.Palailtiin lomalta ja paljon on sinä aikana jäänyt blogeja lukematta.Sen verran kurkkasin että upeat sukat oli mökkireissulla valmistunut.

Mukavaa alkavaa viikkoa.

Päivi kirjoitti...

Kyllä on hienot sävyt!

Pinni kirjoitti...

I-H-A-N-A! Voi, mitkä ihanat sävyt sinulla tuossa Petuniassasi on.

Risusydämen Marja kirjoitti...

Vähänks on ihana tuo petunia ♥
Meilläkin satoi eilen pari kertaa ja ukkosti, mutta sade oli ihan hillittyä, eikä tuulikaan yltynyt sen kummempiin lukemiin. Miten ne ukkosmyrskyt tänä kesänä menevätkin tästä Rauman ohi sinne Poriin..?? ;))

Neferi kirjoitti...

Kivat värit on huivissa.

Meillä on varmaan Suomen kuivin asuinpaikka :), vettä ei tule ei näy. Eilen ukkoskuuro kiersi tämän kattilanpohjan ja tuli pari tippaa...

mustakissa kirjoitti...

Kesän kaunein Petunia, tosiaan.
Hyvin sait sateen talteen, meillä pyörähti samanmoinen mylläkkä:)

Pirjo kirjoitti...

Todella upean värinen Petunia!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, pohojanmaalta ja kiitos petunia huivi tiedoista. Minulla on tuos just samanvärinen alullaan, mutta tökkäsi siihen 37. Me jo porukalla sitä tikkuajien kokoontumisessa pohdittiin. Päädyttiin virheeseen ja minäkin olen elämäni aikana aika koukeroisia ohjeita tehnyt. Hyvä minäkin vähän sitten sovellan omaani. Kyllä petuniasi siitä kauniiksi kuivaa. Kiitos monista ihanista käsitöistäsi. Terv. Hellevi

Daisy kirjoitti...

Upea huivi. Toivottavasti kuivuu .)

Paula kirjoitti...

Kauhee sade tosiaankin. Täälläkin on satanut, torstaina satoi koko päivän, perjantaina piti hiukan taukoa, eilen sateli monta kertaa ja jyrisi jatkuvasti. Tänään aamulla paistoi, sitten satoi ja nyt illansuussa taas paistelee.
Petuniassa on kauniit värit, kuvat vielä hiukan arvoituksellisia, jännä nähdä sitten kokonaisuus, kun huivi on kuivunut.

tiinaniit kirjoitti...

Voi että mikä huivi sieltä onkaan tulossa! Täällä satoi myös eilen aivan kaatamalla, mutta jostain syystä ukkonen tahtoo aina kiertää tämän paikkakunnan.

Milukka kirjoitti...

Sepäs onkin upean värinen Petunia!
Meillä tuli tänään piiiitkästä aikaa vettä, ukkosesta ei tietookaan...

Paula Kristiina kirjoitti...

On kauniin värinen Petunia! Tekis mieli kanssa joskus tehdä joku tuollainen huivi. Täällä yhteydet taas vähän tökkii. Toivottavasti nyt onnistuu. Täälläkin oli kova myrsky eilen, tavaroita lenteli pihalla. Se tuli niin äkkiä ja aika äkkiä se rauhoittuikin, onneksi:D

Sarppu kirjoitti...

Kerrassaan ihanat värit petuniassa :) täällä oli myös sellainen ukkosmyräkkä ja rankkasade, että en tiennyt miten päin olisin ollut, nyt saisi jo ukkostaminen riittää, arggh.

TeSa kirjoitti...

Kaunis väri huivissasi.

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava huivi! Toivottavasti esittelet sen vielä valmiina, olisi upea nähdä se lopullisessa muodossaan ja koossaan.

Pirjo kirjoitti...

Oho, onpas siellä tullut vettä!! Täällä ei pisaraakaan... Kauniin värinen tuo sinun Petunia :)

Marjut kirjoitti...

Petunia näyttää hienolta!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanainen Petunia.