torstai 9. joulukuuta 2010

Nekku, maalaiskissa Hesasta

 Tässä kuvassa poseeraa J, joka haluaa pysyä anonyymina henkilönä. Hänen  lempityöalusasunsa on 20-vuotta sitten kalliilla rahalla metsuriliikkeestä ostetut Helly Hansenin kirkkaan punaiset housut ja paita. Paita on kuin uusi, sitä ei ole paljoa käytetty, mutta housut ovat ollet vuosikausia käytössä metsä- ym. ulkotöissä. Ne ovat edelleen ihan hyvät, vaikka vähän kulahtaneet.Täytyy sanoa, että tämä vaatekerta on esimerkki siitä, että kun satsaa rahaa hyvälaatuiseen se saattaa maksaa itsensä takaisin hyvällä laadullaan ja pitkällä käyttöiällään. Paidasta minullakin on kokemusta. Lainasin sitä muutama vuosi sitten, kun työkavereiden kanssa vietimme syyskuisen yön Helvetinjärven kansallispuistossa.Paita oli ihanan lämmin. Siskoni taannoin vähän kauhisteli näitä housuja henkseleineen, toinen sisko taas ihasteli. Syynä varmaan se, että jälkimmäinen työnsä puolesta Pohjois-Satakunnan navettoja kiertäessään, on tottunut moisiin asusteisiin, toinen ei ehkä Helsingissä niihin vallan helposti törmää.

 Siksi onkin hellyyttävää, että Nekku -kissa, joka lomailee meillä Helsingistä on vallan ihastunut näihin housuihin. Monena iltana hän on etsiytynyt housujen läheisyyteen tai päälle nukkumaan kun J on ne johonkin laskenut odottamaan seuraavaa työpäivää.
Kuten jo aikaisemmin kerroin, Nekku on Merikarvialta maatalosta kotoisin ja sieltä hänet siskoni bongasi lehmiä hoitaessaan. Nekku on selvästi maalaiskissa, vaikka onkin Helsinkiläinen!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Terkut anonyymille J:lle Stadist pörröhousujen ihmettelijältä!
- P.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana Nekku! J:n housuista en sano mitään... ;)

- Anu

Paula Eskola kirjoitti...

Mää miälestäni jo kerra läheti tähä kommenti et Nekku o kovi ruskee färine, ko sillo ko me tavattii, hän näytti yllättävä harmaalt. Mut se kommentti taisi hävit jonneki. Terveisii J:l.