perjantai 31. joulukuuta 2010

Uusi Vuosi 2011

Tänään on ollut hässäkkäpäivä. Juuri äsken tulin kotiin kauppa ym. reissulta J:n kanssa. Tulin vaan kotiin pakkaamaan yö-varusteet mukaani. Lähdemme hänen luokseen ottamaan uutta vuotta vastaan hyvin rauhalliseen malliin. Pitää ottaa mukaan lähinnä mukavat vaatteet, kutimet ja tietenkin lahjaksi saamani kuohuviinipullo!. Syömiset on jo autossa odottamssa.
Uuden vuoden aatto ei koskaan merkitse minulle mitään ihmismassoja ja megajuttuja. Nytkin menemme viettämään aattoa kahdestaan hyvin rauhallisissa merkeissä. Saunomme ja oleilemme takkatulen ja kynttilän valossa.Telkkariakaan ei katsota, koska sitä ei ole! Illalla voimme mennä katsomaan kaupungin ilotulitusta, joka näkyy yllättävän hyvin J:n luo, vaikka matkaa on monta kilometriä. Välissähän on lähinnä Kokemäenjoen suistoaluetta ja viljapeltoja.
Yllä joululahjaksi saamani tulevan vuoden seinäkalenteri, joka on ihanan tyhjä ja tuskin sitä maltan sutatakaan merkinnöilläni.
Hyvää Uutta Vuotta!

3 kommenttia:

Neferi kirjoitti...

Meilläkin kyhjötetään leivinuunin kyljessä neule kädessä. Toivottavasti eivät paukuttele ihan aamutunneille :D.

Hyvää uutta vuotta :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvvää uutvuat, Auli!
T. Paula

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta Aulille ja J:lle myös. Täällä A-rannassa alkoi pauke heti kuudelta. Muuten on rauhallista ja kotoisaa täälläkin.
- Päivi