sunnuntai 12. joulukuuta 2010

K Y L M Ä Ä

On niin kylmää, että on pakko kääriytyä sisälle vilttejen alle kutomaan. Onneksi eilen siivosin ahkerasti niin, että tänään voin rentoutua puhtaalla omalla tunnolla.Onneksi minulla on nämä lankavarastot. Joskus sieltä löytää yllätyksiä.
Tälläistä vyyhtiä en edes muistanut omistavani. Ihanaa, pehmeää lämmintä.Tämä on varmnaan menneiden vuosien käsityömessuostoksia. Aitoa 100% chileläistä käsinvärjättyä alpakkaa. Sitä on vain 50 g. Siitä ei voi siis kutoa kuin jotain pientä.No, sitä nyt työstämään....

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sulost lankaa ja lämmittäväise näkköist. Mää meinaa järjästää Ruskal elämykse, vaik o näi kylmä. Ota häne kansani ulloos, pane lumihankee ja katto millai hän reakoittee. Yritä ottaa valokuvia.
Paula

Auli kirjoitti...

Kuulostaa mielenkiintoiselta. Itse kävin äsken ulkona ja oli kyllä aika hyytävää. Täällä on 14 astetta miimusta. Silti ihanan aurinkoista ja niin kaunista!

Neferi kirjoitti...

Näyttää melko lämpimältä langalta :). Nimim. kahdet villasukat jalassa...

Anonyymi kirjoitti...

Olin tänään päivällä kävelyllä ja vielä illalla kävelin kirkkoon kuuntelemaan kauneimpia joululauluja. Ihana ilma! Vaikka en pidäkkään kylmästä ja pakkasesta, tällaiset kirkkaat, selkeät talvipäivät ovat ihania. Huurteiset puut olivat kuin taideteoksia. Illalla kuuta, joka kellotti kyljellään, kehysti harsomainen, himmeä kuullotus. Tuli ihan mieleen brittiläinen klassikkoanimaatio Lumiukko.

Anna