keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Kirpparilöytöjä


 Tänään pitkästä aikaa osuin kirpputorille. Ohikulkiessani poikkesin Porin Nortamonkadulla sijaitsevalle Kirpputorille ja löysin pyyheliinan joka oli "uusi" vaikka vanha. Varmaan 60- tai 70-luvun tuotantoa. No, se piti tietysti ostaa kun hinta oli 4€. Itse asiassa minulla on ihan samanlainen, käytetty, jossa on jo reikiä ja siksi se kolahti heti. J.llä on myös samanlainen, mutta sininen.Tässä oli vielä lappukin tallella, eli on  varmaan lojunut jonkun ihmisen komerossa vuosikymmenet.

 Samaa sarjaa. Uusi, mutta vanha taas. Joulukuusen koristenauhat on kuin suoraan lapsuudestani. Ihan tuon pakkauksen takia oli pakko ostaa. Suunnittelin jo, että annan ne joululahjaksi, mutta en maltakaan. Ne on jotenkin niin ihanat pakkauksineen kaikkineen.Nämä maksoivat euron yhteensä.
 Tämä kirjottu villalankainen kaitaliina on myös sen näköinen, ettei sitä ole koskaan käytetty. Siinä on nurjalla puolella kokovuori ja ajattelin heti sille käyttökohdetta ompelukonepöydälläni.Siistiä työtä ja ihanat värit.Kuviot on melkein kuin ompelukoneen kyljen ruusukuviot! Tämä ostos maksoi vaivaiset 5€! Samalla hinnalla en jostain Hemtexistä saisi lähellekään yhtä hienoa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Perinteikäs joulukoristeita valmistava yritys Weiste Oy toimii edelleen Helsingissä Pukinmäessä. Nettisivujen mukaan näyttää olevan tätänykyä varsin kansainvälinen yritys.
- Päivi