torstai 30. kesäkuuta 2011

Lisää karkkityynyjä

 Tein tänään lisää karkkityynyjä. Tykkään niistä niin, että niitä pitää pällistellä. Tiedätte varmaan tunteen. Kun joku onnistuu niin sitä työtä pitää katsella ja tutustua siihen. Se on kuin sisäänajo... ja luopuminen tekemisen prosessista.
 Nämä kaksi uutta tyynyä on Gesigners Guild kansion puna-lilasävyisitä kankaista. Pyrin silti käyttämään turkoosia ja vihreää niin, että tyynyt sopivat myös eilen valmistuneisiin. Mikä oli kiva yllätys oli se, että ne ihan sattuamalta sopivat niin hyvin isoäidinpeittoni kanssa. Ilmeisesti tämä värimaailma on minun värimaailmaani.

Pidänkö niitä sisällä vai ulkona, voipi olla, että loppujen lopuksi sisällä. Ja muuten, katsokaa vielä virkattua tyynyä, siinäkin paljon samaa väriä!

18 kommenttia:

Paula Kristiina kirjoitti...

Voi kun oot jaksanut taas ahertaa, siis tosi ihania! Sulla on kohta "tyynymeri" Ompelitko taas ulkona? Varo uv-säteily on erittäin voimakasta. Täällä on ollut tänään aika pilvinen, mutta todella lämmin päivä. Välillä aurinko pilkahteli ja sitten vasta kuuma oli.

Sude kirjoitti...

Kivan näköisiä tyynyjä. Passaa niitä nyt pällistellä. Samaa minäkin teen, kun saan jotain mieleistä valmiiksi. Hienosti käy värit yhteen ja on niin iloisen näköistä :)

Auli kirjoitti...

Paula Kristiina, tänään ompelin sisällä kun uloka oli vähän pilvisempää ja hyttysiä ihan kauheesti, taas vaihteeksi!

Sari kirjoitti...

Oi että kun ne ovat kauniita!! Muuta ei voi sanoa :)

JaanaElina kirjoitti...

Ihan kuin karkkeja.Niin on upeat värit.
Noita voisin kokeilla,jos loppulomasta vaikka olisi aikaa ommella.

Mukavaa loppuviikkoa

Neferi kirjoitti...

Juu, pällistely on tuttua :).

Hyvin käyvät kaikki yhteen.

Paula kirjoitti...

Voi ihme, kun saat aikaan. Minusta tuollaisen tyynyn tekeminen vaikuttaisi aika vaikealta. Menisi ensin yksi päivä pelkkään funteeraamiseen.

Nova Melina kirjoitti...

Ihania! Mä tiedän kanssa sen pällistelytunteen. Joskus kun oikein onnistuu niin sitä on sit niin ylpee siitä, että meinaa melkein pakahtua. :D

Tää on kiva malli missä on keskellä toi kaitale. Mä oon kanssa ajatellut joskus vastaavaa tyynyä kokeilla, mut en oo osannut päättää vielä tekisinkö kaitaleella vai ilman.

Jaana kirjoitti...

Kivoja

Tintti kirjoitti...

Voi, miten ihania tyynyjä!
Kaikkea muuta ihanaa olet saanut aikaan, kun mä en ole päässyt pällistelemään, kun olen huonojen nettiyhteyksien päässä.
Hyttysetkin kuuluvat kesään, ei sille mitään voi. Ötökättömyys onkin ainoa asia, mikä meidän Onnin mielestä on hyvää talvessa.

tiinaniit kirjoitti...

Kyllähän noin ihania tyynyjä kelpaa pällistellä. :)

Pirjo kirjoitti...

Näitä sinun tyynyjä katsellessa tulee taas sellainen "Mäkin haluun!"-fiilis, on ne vaan niin ihania! :)

Marjut kirjoitti...

Ovatpa ne sitten kauniita!

Taina kirjoitti...

Upeita tyynyjä, nuohan menis kaupaksi ihan kuumille kiville:)

anja kirjoitti...

Siis makeita kuin karkit! Ihania. Ja värit sointuvat. Kyllä sinä osaat! Wautsi.

Matleena kirjoitti...

Kyllä minäkin noita pällistelisin!!! Ihania ovat kaikki, mutta nämä viimeisimmät erityisesti minun makuuni. Ihan tässä tuli jo mieleeni, että pitäisiköhän katsella, millaisia kankaita löytyy tuolta kaapista. ;DD

sinisukka kirjoitti...

Karkkikuume on tainnut iskeä lomalaiseen :D:D Aivan syötävän herkullisia minunkin mielestäni! Sulla on hyvä värisilmä ja siksi kaikki sointuvat toisiinsa!!

amuk kirjoitti...

Ihania tyynyjä. Voit hyvällä omallatunnolla nauttia aikaansaannoksistasi ja nauti. Hienosti tehtyjä.