maanantai 20. kesäkuuta 2011

Kesäsukat ja keskeneräisiä

 Eilen sain valmiiksi yhden työn, kesäsukat ihan perusmallilla. Puikot 2,5, lanka puuvilla- villa- polyestersukkalankaa. Tämä oli nyt 10. valmistunut työ.  Sukat menivät heti toisen tyttären koipiin mukaviksi käyttösukiksi.
Tässä liuta keskeneräisiä sukkia. Tämän lisäksi on kesken kaksi virkkaustyötä. Olen ihan tyytyväinen siihen, että olen aikataulussa mukana. Näissä sukissakin kyllä riittää hommia mutta aloitusintoakin kyllä vielä viikoksi.

18 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Nätit sukat,ihana tuo väri ja kuvio... Hyvällä mallilla on sun KYHäilyt :)

Nina kirjoitti...

Nätit on sukat ja valtavan määrän olet jo saanut alullekkin =)

Marjut kirjoitti...

Kivat kesäsukat!

sinisukka kirjoitti...

Jopas olet ahkeroinut :D Ihania aikaansaannoksia tulee! Mulla taitaa olla tota samaa sukkalankaa, puolitekoisena sukat, kun se on niin ohutta! Mutta kivat kesäsukat siitä saisikin, kiitos vaan vinkistä!!

Paula kirjoitti...

Komia sukkakokoelma!

Pirjo kirjoitti...

Aivan ihanan värisiä sukkia! Pitihän minun sitä pitsiä kokeilla ;) Minun pitsit vaan oli ihan vinkuralla kun siinä kirjan kuvassa oli niin nätti rivi =)

Auli kirjoitti...

Pirjo, huomasin kas sen, että niitä on vähän vaikea saada ihan hyvään järjestykseen. No, pesun jälkeen ne on kyllä ihan vinksin vonksin...

Askartelin itte kirjoitti...

oi kuinka komeat sukat.

Paula Kristiina kirjoitti...

On sulla sukka jos toinenkin:) Ja valmiitkin ovat kauniin väriset! Kyllä sulla hommaa piisaa loppu lomaksi. (Ei tuu aika pitkäksi):)

Peppi kirjoitti...

Onhan noita tulossa :) joka lähtöön/jokaiselle oman värisensä.
Itse "harkitsen" olisko juhannuskäsityönä sukat. Ihan vaan jos sattuukin satamaan..

Neferi kirjoitti...

Sukkatehdas pystyssä kesäloman aikana :)

Päivi kirjoitti...

Anunko jalat?

Auli kirjoitti...

Päivi, juu, kai nyt erotat nuo hoikat säären mun koivista!

vesimiesneuloo kirjoitti...

Kauniin väriset sukat!

Pirkko kirjoitti...

Olen käsityötaidoton, ihailen vaan kaikkia, jotka osaavat. Katselen kuviasi, ja varsinkin takana näkyvä isoäidinruutupeitto saa jälleen kerran aikaan pienen liikahduksen: "Jospa kuitenkin osaisin."
Kommentti edelliseen postaukseen: vihjeestä kiitos! Pori ja sen ympäristö kiinnostaa kovasti sen jälkeen kun sain selville, että äitini puoleiset sukujuuret ovat siellä.

Auli kirjoitti...

Pirkko, tervetuloa vaan tutustumaan Poriin ja suosittelen Poria nimenomaan kesäaikana! Tällä hetkellä on Satakunnan museossakin ihan mahdottoman hieno valokuvanäyttely vanhasta Porista. Jos olet tulossa lupaudun kyllä henkilökohtaiseksi oppaaksi. Käsityötaidottomuudesta sen verran, että minäkin olin vielä 20-kymppisenä ihan surkea käsitöissä, mutta kun minusta tuli käsityönopepttja se oli sellainnen pesti, että oli pakko opetella! Ja sitäpaitsi, isoäidinneliöpeitto on juuri se oikea tapa opetella virkkausta kun se on niin helppo. Tiedän kokemuksesta, olen opettanut sellaisiakin, jotka eivät millään meinanneet oppia tai väittivät etteivät opi ja oppivat kuitenkin!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanat sukat kerrassaan.

Matleena kirjoitti...

Kivanvärinen sukkakasa sinulla onkin tulossa! :) Minä jaksan yhä edelleen ihmetellä jaihastella teitä KYHäilijöitä, minusta ei nimittäin taida olla sellaiseen.