torstai 30. kesäkuuta 2011

Kesäsukat

Tässä eilen valmistuneet sukat. Lanka on Fabel. Väritys oli tosi sekava, mutta loppujen lopuksi värimaailma on kesäinen. Jännä juttu, että näissä oli raidoitus toisinpäin kerittynä kerässä. Huomasin sen kun neuloin sukat eri keristä. Ei se silti haitannut. Tapanani on tehdä sukat aina ihan "tuurilla" eli en yleensä sovittele raitoja menemään järjestyksessä. Melkein kaikki sukan värit  löytyvät kukkien väreistä pihaltani. Tässä on 19. KYH-työni.

12 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Kauniit kesäsukat!

Lammas kirjoitti...

Namit värit! Tykkään.

Taina kirjoitti...

Kivat sukat, vaikka raidat eivät olekaan kaikki ihan kohdillaa, ei se haittaa. Kirkkaat värit, todella, kuin kesäinen päivä:)

Paula kirjoitti...

KYHäily edistyy, ihmettelen. Joka päivä nyt sinultakin taitaa valmistua jotain eikä uusia tarvitse aloittaa. Vaikka teithän sinä nuo tyynytkin suitsait. Vai kuuluiko KYHäilyyn ollenkaan ompelutöitä vai ainoastaan virkkaus- ja neuletöitä?

Paula Kristiina kirjoitti...

Kauniisti kuvattu ja kauniin väriset sukat! On noi kivoja lankoja missä raidat tulee itsestään. Onko sulla sormustinkukkaa? Täällä nuput aukee varmaan huomenna.

mummeli kirjoitti...

ätit sukat! kivasti raidat menevät vähän sikin sokin niinkuin pitääkin tuollaisesta langasta, siinä niiden viehäts piilee!

Neferi kirjoitti...

Mukavia värejä raidoissa. Olen itsekin joskus huomannut, että raitakerissä on välillä eri suuntiin väritys...

Pirjo kirjoitti...

Kivan pirteät kesäsukat! Minäkään en yleensä kohdista noita sukkaraitojen värityksiä vaan annan mennä vaan :) Tuleepahan persoonalliset...

Nina kirjoitti...

Kovin olet ahkera,kaunista valmistunut vaikka kuinka paljon =)
Mahdottoman somat nuo tyynytkin...

Auli kirjoitti...

Paula, KYH-töissä on vaan virkkaus- ja neuletöitä.

Risusydämen Marja kirjoitti...

Kauniit sukat, kuin kesäinen kukkaniitty ♥
Melkein, mutta vain melkein ja vain siinä suhteessa odotan jo vähän syksyä, että ehdin taas ottaa kutimet esiin....niin sormet syyhyäisi ;))

Matleena kirjoitti...

Kauniinväriset sukat ja kukkaset! :) Fabelissa onkin aika paljon kivoja värejä, jotka raidoittuvat myös kivasti.