keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Tyynyjä


 Tänään ihanana hellepäivänä kannoin ulos paitsi silityslaudan- ja raudan, myös ompelukoneeni ja aloin ommella ihanaa raitakansiotani tyynyiksi. Silläkin uhalla, että naapurit ajattelisivat, että nyt se eukko on sevonnut lopullisesti!  Muutin kangaskansiopostauksessa linkitettyä mallia miin, että vähensin tyynyn osia niin, että niitä on vain yhteensä kahdeksan, siis puoliskossa vain neljä. Mutta ohjeen yksivärinen reunus mielestäni kivasti rauhoittaa tyynyä verrattuna Suuressa käsityölehdessä olevaan malliin, jossa molemmat puolet ovat osioista, eikä välissä ole yksiväristä kangasta lainkaan.


 Mitään napituskonetta minulla ei ole ja niinpä turvauduin mamman perintöboksiin ja sieltä löytyi muovirenkaita, joista sain hienoja pompulanappeja.

23 kommenttia:

Neferi kirjoitti...

Nättejä kuin karkit :)

Pirjo kirjoitti...

Kauniita. Ja tuosta tuntee todellisen kädentaitaja, kun napit kehitetään siitä mitä löytyy =D

Så Vitt Jag Vet kirjoitti...

Vau så fina dynor det blev av bitarna...Vi sitter inne och spelar triminos med brorsbarnen.. Så skoj att ha dom här på samma backe ,när ens egna är så vuxna..
Kraam
Sanne

Sirpa kirjoitti...

Ihania tyynyjä! Nuo napit kyllä kruunaavat tyynyt! Voi kun osais ommella....

Eija kirjoitti...

Hienoja ja mukavaa puuhaa varmaan ulkona tehdä:)

Sari kirjoitti...

Sinä olet ollut todella nopea ja näppärä! Ja mitä sillä on väliä mitä naapurit ajattelee, kiva antaa välillä puheen aihetta, eikö vain? ;)

Paula kirjoitti...

Hyvänen aika, tuliko niitä tyynyjä jo? Olipas varmaan mahtavaa silittää ja ommella koneella ulkona auringossa.

sinisukka kirjoitti...

Minäkin täällä ällistelen, että NYT JO niitä tyynyjä!!! Kauniita ovat!! Täällä päin kannettiin kanssa just ompelukone ulos! Tosin se on parvekkeella, mutta kuitenkin! Eihän sisällä voi olla, vaikkei tästä kuumuudesta nauttisikaan!

Pirjo kirjoitti...

Oi kuinka niistä tulikin ihania tyynyjä! Nuo värit on vaan niin piristäviä :) Tuo kissojen saunadiplomijuttu sai taas hymyn huulille, kiitos siitä!

Paula Kristiina kirjoitti...

Kyllä tuli ihanan pirteitä ja värikkäitä. Ja nopeasti!Oli varmaan mukavaa ommella ulkona. Toi nappi juttu oli loistava keksintö. Kiitos taas vinkistä jos joskus tulevaisuudessa tarvii. Täällä alkaa olla nyt todella kuuma myös sisällä. Ei kun tuuletin päälle....

Rva Pioni kirjoitti...

Aivan ihanat tuli!

Sara kirjoitti...

Oikeita namityynyjä! Värit ovat ihania. :)
Paketti ja kirje tulivat tänään, kiitos vielä kerran. Sukat ovat todella kauniit, miehenikin kommentoi niitä ihastellen. Namit meni heti!

Päivi kirjoitti...

Ovatpa hienoja tyynyjä, herkullisia väreiltään.

mummeli kirjoitti...

Voi että, miten kauniita tyynyjä! värit kuin paraskin karamelli ja todella tuo yksivärinen reunus sitoo kivasti nuo eri puolet .

Matleena kirjoitti...

Sinähän panit tuulemaan, kun nyt jo on tyynyt valmiina! Ja niin kauniit tyynyt! :) Minäkin olen joskus ennen muinoin ommellut ulkona, mutta silittänyt en vielä ole. Tänään illalla silitin parit verhot ja siinä hikoillessa kävi kyllä mielessä, että jos menisin terassille silittämään. Mutta kun oli jo viimeinen verho työn alla, niin enhän minä siitä enää minnekään lähtenyt.

Lila kirjoitti...

Ihanan värikkäät tyynyt:) Ja nuo napit on piste iin päälle! Wau!

Taina kirjoitti...

Oletpa laittanut tuumasta toimeen, Valtavan ihana lopputulos:) Vähän minua kyllä hirvittää tuo koneiden ulos vienti. Olethan huolellinen sähköjohtojen kanssa!Ettei vaan nurmikkoon ota.

Marjut kirjoitti...

Ihastuttavia tyynyjä! Voi kun osaisi...

Hepsi kirjoitti...

Ihania! =)

Anonyymi kirjoitti...

Ne on niin herkuliiset!
Nauroin täällä ääneen, kun luin juttusi siitä, että "nyt se eukko on sevonnu lopullisesti". Minulla kun on myös tapana järjestää ulos tuommoisia erikoisia tapahtumia, jotka saavat naapurit pyörittelemään päitään :)

Peppi kirjoitti...

Iloiset tyynyt ja noi napit on mainiot!
Niin ja huippuna kun vielä filmaa ompelu yms. tuunaussessioita ja tuotoksiaan, niin on naapreilla ihmettelmistä :O

enkulin käsityöt kirjoitti...

Oi miten ihania nämä karkkityynyt.

minakaa kirjoitti...

Onpas ihanan kesäisen raikkaita tyynyjä :)