tiistai 14. kesäkuuta 2011

Edullisia kirpparilöytöjä.

Olen viime aikoina yrittänyt karttaa kirpputoreja, koska olen aivan vakuuttunut siitä, että minulla on ihan liikaa kamaa jo nytkin. Mutta kun sinne joskus menee, niin sitten vaan käy niin kuin käy, te tiedätte! Tämä  värikäs pitsiliinakokoelma maksoi euron. Valkoinen kaksi euroa.

Nämä langat, yhteensä 25 tokkaa muliini- ja helmilankoja olivat -70% alennuksessa ja niiden hinnaksi tuli 3,9€, kaikki siis yhteensä vain 6,9€. Kerrankin olin tyytyväinen ostoksiini. Liinoista sain jo idean, mitä niistä teen. Tai oikeastaan parikin, vaikea valinta.

18 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Hyviä kauppoja olet tehnyt =)

MariJ kirjoitti...

Ihania ostoksia! :) Minä myös kävin viime viikolla kirpparilla, tulin kotiin reppu täynnä tavaraa... vaatetta itselle ja lapsille, pari lautasta samaa sarjaa mitä meillä on (miehen suosikkilautaset, joten ne on aina tiskikoneessa kun niitä tarvitsisi), keittiöön liinoja (nekin meillä sattuneesta syystä aina pyykissä ja useimmissa on jo ihan pinttyneitä mehutahroja) ja kaikkea sellaista pientä. Paljon mukavampaa ostella kirpparilta kuin kaupasta, kaupassa voit oikeastaan valita mitä vaan haluat ja niin monta kuin haluat; kirpparilta ei koskaan tiedä, mitä sieltä löytyy. :) Niin ja se ekologisuus tulee siinä vielä sitten kaupantekijäisiksi. :)

Pinni kirjoitti...

Ihania liinoja! Noista saa vaikka mitä kaunista. Olen yrittänyt itsekin keräillä noita pieniä liinoja kirpppareilta. Ideoita olisi vaikka muille jakaa, toteutus on vaan vähän heikkoa nyt. :)

Paula kirjoitti...

Mukavaa nähdä nuo tutulta kirpparilta tekemäsi ostokset vielä täällä blogissakin, kun jo kerran näin ne nurmikollasi.

Peppi kirjoitti...

Kyllä kannatti! Eivät ole hinnalla pilattuja. Miulla ihan samansuuntaisia ajatuksia,että EN saa ostaa enää mitään ennenkuin entiset käytetty, mutta se ON vaikeaa. Eihän hyviä löytöjä voi sivuuttaa...

Marjut kirjoitti...

Kivoja kirpparilöytöjä! Miten kaikki muut löytävät kirpparilta kaikkea kivaa, mutta minä en yleensä yhtään mitään.

Sirpa kirjoitti...

Wau mitä löytöjä! Ihania nuo liinat,eikä tosiaan hinnalla pilattuja. Jännittää,mitä niistä on tulossa :)

Rva Pioni kirjoitti...

Olet asian ytimessä:
kuinka voisi jättää noin hyvät hankinnat hankkimatta ja minkä ideoista valita.
Sinulla niistä sentään tulee valmista.
Minäkin hiplasin eilen pitsiliinoja, mutta emmin tahrojen vuoksi.

Pirjo kirjoitti...

Minä juuri tänään mietin, että uskallanko lähteä kirpputorille, kun ei olisi nyt varaa ostella yhtään mitään mutta sieltä ei voi lähteä pois tyhjin käsin :) Hyvät löydöt teit!

Nova Melina kirjoitti...

Olipas hyviä löytöjä! Se on ihan hyvä ajatus yrittää olla haalimatta enempää tavaraa jos sitä on jo paljon (kuten meillä), mutta eikös käyttötarvikkeet ole sitten erikseen..? Noihan ei kuitenkaan jää lojumaan ilman virkaa, joten oikeastaan laitoitkin vaan vähän rahaa harrastukseen. ;)

Paula Kristiina kirjoitti...

Nättejä liinoja ja edullisia lankoja olet löytänyt. Kummatkin ovat kivan värisiä. Mielenkiinnolla odotan mitäpä niistä värkkäilet.
Mulla on nyt välillä sukan tekoa. Kivan vilpoinen päivä välillä käsityön tekoon.

Neferi kirjoitti...

Mukava kirpparisaalis, muliinilangat ovat yleensä vielä tosi kalliita..

Saila kirjoitti...

Niin, kukapa voisi vastustaa tuollaisia tarjouksia vaikka komerot olisivat jo pitesä pullollaan :-D Ihana liinakokoelma, nuo värilliset ovat herkulliset yhdessä.

Pirjo kirjoitti...

No onpas löytöjä! Onnittelen!

KYH pitää kyllä näpit työnteossa. Mie en tällä kertaa lähtenyt, mutta ehkäpä ensi vuonna.

Ihania nostalgiapitsejä - olen joskus tehnyt niitä kissanleluiksi...

Henna kirjoitti...

Hyviä kirppislöytöjä! Itsekin haeskelen kirppareilta aina liinoja ja muita käsitöitä, joskus tekee edullisia löytöjä :) Mies kyllä ihmettelee, että miksi ostan, kun osaan itsekin tehdä... mutta eihän niitä nyt voi olla ostamatta!

Tintti kirjoitti...

Hienoja kirppislöytöjä olet tehnyt.
Minulla on suurin kirppisinnostus mennyt ohi, mutta ehkä se jossain vaiheess palaa. Jään odottelemaan, mitä ihana liinoista syntyy :-)

Seijasisko kirjoitti...

Hienot löydöt. Tosin minua kyllä tympäsee välillä kun kirppareilla ei anneta käsitöille yhtään mitään arvoa. Materiaali maksaa enemmän kuin itse käsityö! No onhan se kierrätystä kumminkin.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania!
Kävin itsekin hankkimassa muuhun kuin tarpeeseen: Kävin tyttäreni kanssa viemässä konttiin 6 pahvilootaa lastenvaatteita ja käväistiin myymälänkin puolella... Saalis täkänä ja pieni villamatto yht. 15e. Olen ollut täysin vakuuttunu siitä, et täkänät on rumia, mut tää on upee!!!!!! Oranssia ja pinkkiä. No, tiedät mun värit.
Katri A.